Νεκρός 23χρονος από σφαίρα συγγενή του στα Ανώγεια της Κρήτης
Κοινωνία

Νεκρός 23χρονος από σφαίρα συγγενή του στα Ανώγεια της Κρήτης

Ένας 23χρονος από τα Ανώγεια έπεσε νεκρός από σφαίρα συγγενή του, μετά από συμπλοκή μεταξύ των δύο ανδρών στα βοσκοτόπια όπου βρισκόντουσαν στον Μυλοπόταμο στις πλαγιές του Ψηλορείτη.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή, ενώ τα μέλη της οικογένειας του δράστη έχουν απομακρυνθεί από το χωριό για ευνόητους λόγους καθώς υπάρχει μεγάλη αναστάτωση σε όλη την περιοχή.

Αμέσως μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε ο 23χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων, στη συνέχεια όμως οι γιατροί τον συνόδευσαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου όμως άφησε την τελευταία του πνοή.

«Πρόκειται για ένα συμβάν τραγικό που μας πάει χρόνια πίσω ως κοινωνία. Για όλα φταίνε τα όπλα και η έλλειψη υπομονής και διαλόγου μεταξύ ορισμένων ανθρώπων. Το τραγικό είναι ότι πρόκειται για θύμα και δράστη που είναι όχι μόνο συγγενείς, όχι μόνο ξαδέρφια, αλλά και γείτονες με τα σπίτια τους να είναι το ένα δίπλα στο άλλο» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο δήμαρχος Ανωγείων, Μανόλης Καλλέργης, τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να συνεισφέρουν στην ηρεμία του χωριού και κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να φερθούν κατά τρόπο τέτοιο ώστε να μην εγερθούν καταστάσεις ανεξέλεγκτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία υπόθεση χρόνων που αφορούσε στα βοσκοτόπια δεδομένου ότι και οι δύο οικογένειες είναι κτηνοτρόφοι. Οι εκτάσεις δεν ανήκαν σε καμία από τις εμπλεκόμενες οικογένειες. Πολλοί ήταν εκείνοι που για χρόνια προσπαθούσαν να καταλαγιάσουν την αντιπαλότητα που υπήρχε και στο παρελθόν είχε δημιουργήσει εντάσεις, όχι όμως στο βαθμό του φονικού.

Ο 23χρονος αφήνει πίσω του γονείς και τρία αδέρφια. Όλη η οικογένεια μένει ακριβώς δίπλα στο σπίτι του δράστη, ο οποίος φέρεται να έχει δηλώσει ότι θα παραδοθεί.

Newsroom ΔΟΛ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet