Νύχτα επεισοδίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Κοινωνία

Νύχτα επεισοδίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην Καισριανή, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, καθώς και στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, υλικές ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στις 4 τα ξημερώματα σε δύο υποκαταστήματα τραπεζών επί της λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως, στην Καισαριανή. Οι δράστες έβαλαν φωτιά σε ΑΤΜ και έσπασαν τζαμαρίες.

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, επίθεση με μολότοφ εξαπέλυσε ομάδα ατόμων στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα. Δεν σημειώθηκε τραυματισμός και δεν έγιναν προσαγωγές.

Στη Θεσσαλονίκη, επεισόδια σημειώθηκαν περίπου στις 2 τα ξημερώματα, όταν ομάδα περίπου 100 κουκουλοφόρων εξήλθε από το ΑΠΘ και επιτέθηκε με μολότοφ, βεγγαλικά και πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από το τουρκικό προξενείο.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ωστόσο οι επιθέσεις των κουκουλοφόρων συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα, με ορμητήριο τους χώρους του ΑΠΘ, προκαλώντας φθορές και σε σταθμευμένα Ι.Χ. οχήματα και πυρπολώντας κάδους απορριμμάτων.

Σύμφωνα με το voria.gr η αστυνομία προχώρησε σε συνολικά 3 προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων η μία μετετράπη σε σύλληψη.

https://youtu.be/_dFYgXIcAv4

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet