Ξέφρενη καταδίωξη – Μεθυσμένος οδηγός μπήκε με το αυτοκίνητο του στο προαύλιο της Βουλής
Κοινωνία

Ξέφρενη καταδίωξη – Μεθυσμένος οδηγός μπήκε με το αυτοκίνητο του στο προαύλιο της Βουλής

Ένα απίστευτο περιστατικό καταδίωξης συνέβη το βράδυ της Κυριακής με έναν μεθυσμένο οδηγό να ξεκινάει από τα διόδια της Αττικής Οδού και να καταλήγει στο… περιστύλιο της Βουλής.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 00.45 ξημερώματα, όταν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε για ένα όχημα που έχει κολλήσει στα διόδια της Αττικής Οδού στο ύψος της Κηφισιάς και προκαλεί πρόβλημα. Επί τόπου έσπευσε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. με τον οδηγό του Ι.Χ. οχήματος (ένα παλιό λευκό Fiat Panda) να αναπτύσσει ταχύτητα, να εισέρχεται στη Λεωφόρο Κηφισιάς και με επικίνδυνους ελιγμούς να επιχειρεί να διαφύγει.

Στην ξέφρενη πορεία προς το Κέντρο της Αθήνας που ακολούθησε, οι δυνάμεις της Αστυνομίας ενισχύθηκαν αλλά δεν μπόρεσαν να κινητοποιήσουν τον οδηγό. Αυτό συνέβη όταν στο ύψος της Βασιλίσσης Σοφίας με τη Ριζάρη χτύπησε κάποια κολωνάκια και αμέσως μετά μπήκε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στο προαύλιο της Βουλής, φτάνοντας μέχρι το περιστύλιο.

Κάπως έτσι η ξέφρενη πορεία του λευκού Fiat σταμάτησε, με δεκάδες αστυνομικούς να περικυκλώνουν το αυτοκίνητο και να βγάζουν τον οδηγό. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για έναν 59χρονο άνδρα που ήταν σε εμφανή κατάσταση υπερβολικής μέθης. Ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Συντάγματος και το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να περάσει από το Αυτόφωρο.

Κυριολεκτικά από θαύμα δεν υπήρξε κάποιο σοβαρό τροχαίο κατά τη διάρκεια της ξέφρενης πορείας από τη Λεωφόρο Κηφισιάς μέχρι τη Βουλή, καθώς ο 59χρονος έτρεχε όσο περισσότερο μπορούσε κι έκανε επικίνδυνους ελιγμούς στην προσπάθειά του να διαφύγει από την ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet