Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με… άρωμα νύχτας «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τους πυροβολισμούς στη Βούλα
Κοινωνία

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με… άρωμα νύχτας «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τους πυροβολισμούς στη Βούλα

Στο παρελθόν του 50χρονου Γ.Μ. ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. τα αίτια για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, λίγο μετά τις 21:20 το βράδυ της Δευτέρας 27/7 σε πάρκινγκ φούρνου – ζαχαροπλαστείου στη Βούλα. 

Πρόκειται για άτομο που το όνομα του εμπλέκεται για περισσότερα από 20 χρόνια σε υποθέσεις με… άρωμα αθηναϊκής νύχτας, ενώ συναντάται και σε δικογραφία με τους μεγαλύτερους «νονούς» -ορισμένοι εκ των οποίων έχουν σκοτωθεί στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει από το 2017 και διαρκεί μέχρι σήμερα. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, φαίνεται ότι επιχειρούσε να απομακρυνθεί απ’ όλα αυτά και να δραστηριοποιηθεί σε νόμιμες επιχειρήσεις, με το παρελθόν του πάντως να μην τον ξεχνάει. 

Όσον αφορά την επίθεση, οι δράστες επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, φορούσαν σκούρα μπουφάν και κράνη, ενώ δεν άφησαν πίσω τους ίχνη. Πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση στον 50χρονο Γ.Μ. την ώρα που εκείνος βρισκόταν στο πάρκινγκ του καταστήματος, μαζί με έναν φίλο του. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι ένοπλοι παρακολουθούσαν το θύμα και γνώριζαν τις κινήσεις του. Οι σφαίρες πέτυχαν το θύμα στην κοιλιακή χώρα και τον τραυμάτισαν σοβαρά, με τον φίλο του να τον μεταφέρει στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν, ωστόσο, ότι μπορεί να υπήρχαν σοβαρές «εκκρεμότητες»  που τον κατέστησαν στόχο από αντίπαλες ομάδες. Έτσι, στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας μπαίνουν άνθρωποι της αθηναϊκής νύχτας που θα μπορούσαν να έχουν κίνητρο να του επιτεθούν. Δεν αποκλείεται μάλιστα από την ΕΛ.ΑΣ. η επίθεση στη Βούλα να πρόκειται για «συνέχεια» μίας σειράς από δολοφονικές επιθέσεις που ξεκίνησαν από το 2017 και συνεχίζονται μέχρι σήμερα. 

Οι «ανακατατάξεις» στην αθηναϊκή νύχτα, όπως λένε αρμόδιες πηγές, είναι πιθανόν να τον κατέστησαν στόχο. Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι αστυνομικοί περιμένουν το «πράσινο φως» από τους γιατρούς για να καταθέσει το θύμα, αν και σπάνια οι καταθέσεις αυτές είναι διαφωτιστικές.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet