Ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων
Κοινωνία

Ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων

Από την Τρίτη 24/6 τίθεται σε λειτουργία η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων (Μ.Δ). Οι υποψήφιοι έχουν κληθεί από τις 18 Ιουνίου να προσέλθουν στο λύκειό τους, προκειμένου να δημιουργήσουν προσωπικό password, το οποίο τους είναι χρήσιμο για την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού τους.

Έτσι, από αύριο μπορούν, με το password και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων, να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr . Έως την ανακοίνωση των βαθμών, οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερώνονται, να μελετούν και να επεξεργάζονται το μηχανογραφικό τους, κάνοντας προσωρινή αποθήκευση (πρόχειρο μηχανογραφικό).

Από την ανακοίνωση των βαθμών έως και τη Δευτέρα 14 Ιουλίου οι υποψήφιοι θα πρέπει να κλειδώσουν το τελικό τους Μ.Δ., στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση, επιλέγοντας «ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ». Μετά την οριστικοποίηση το μηχανογραφικό δελτίο καταχωρίζεται στη βάση του υπουργείου Παιδείας και δεν είναι δυνατή καμία τροποποίηση.

Οι υποψήφιοι καλό είναι να εκτυπώσουν ή να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο Μ.Δ. (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Πηγή: bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet