Ξεσπά ο πατέρας της Δαλακλίδου: Ο δολοφόνος θα βγει σε 25 χρόνια, το παιδί μας όμως δεν θα γυρίσει
Κοινωνία

Ξεσπά ο πατέρας της Δαλακλίδου: Ο δολοφόνος θα βγει σε 25 χρόνια, το παιδί μας όμως δεν θα γυρίσει

«Ζούσαμε και ζούμε με τον εφιάλτη. Κοιμόμαστε και ξυπνάμε βλέποντας το εκκλησάκι που χτίσαμε», δηλώνει ο πατέρας της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου, Θεολόγος Δαλακλίδης.

Την Τρίτη ξεκίνησε στο Δευτεροβάθμιο Κακουργιοδικείο Κομοτηνής η δίκη του «δράκου της Ξάνθης», Χρήστου Παπάζογλου, που δολοφόνησε με πρωτοφανή αγριότητα τη 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου τα Χριστούγεννα του 2012.

«Από την ημέρα που μάθαμε ότι θα γίνει η δίκη στο Εφετείο είμαστε φορτισμένοι. Δεν θέλουμε να βγει από τη φυλακή. Αλλά θα τον βγάλουν με τους νόμους που έχουν οι κυβερνώντες. Μετά από 25 χρόνια θα βγει. Αλλά εμένα η κόρη μου δεν θα βγει, δεν θα γυρίσει. Ούτε καν τον ήξερε. Αυτός είχε μαγαζί πιο κάτω και είχα πάει και είχα ψωνίσει επειδή τον λυπόμουν που δεν είχε δουλειά», δηλώνει ο κ. Δαλακλίδης στο STAR.

«Γιατί αυτός να έχει δικαίωμα να ζει και να τον πηγαινοφέρνουν από τα Γρεβενά εδώ. Να μας φέρει τη Ζωή πίσω και μετά ας βγει», δηλώνει η θεία της 34χρονης.

Η δίκη στο Δευτεροβάθμιο Κακουργιοδικείο Κομοτηνής διεκόπη για την ερχόμενη Τρίτη.

Η σορός της Ζωής Δαλακλίδου είχε βρεθεί τα Χριστούγεννα του 2012 κάτω από το μπαλκόνι του πατρικού της στην Ξάνθη. Η κοπέλα ζούσε στη Θεσσαλονίκη και είχε επισκεφτεί τους γονείς της για τις γιορτές.

Όταν επέστρεφε στο σπίτι της μετά από διασκέδαση, στην είσοδο της πολυκατοικίας της επιτέθηκε ο Χρήστος Παπάζογλου. Την ακινητοποίησε χτυπώντας το κεφάλι της στο δάπεδο, τη βίασε και στη συνέχεια την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet