Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον φοιτητή στην Κάλυμνο
Κοινωνία

Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον φοιτητή στην Κάλυμνο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση δολοφονίας του νεαρού φοιτητή στην Κάλυμνο, ο οποίος αγνοείτο για έξι ημέρες και βρέθηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο άτυχος Νίκος Χατζηπαύλος βρέθηκε σε απόσταση 200 μέτρων από εκεί όπου βρέθηκε το ποδήλατό του, περιοχή που είχε ερευνηθεί από τις Αρχές τις προηγούμενες ημέρες.

Ο φοιτητής είχε εκδορές στο σώμα, κάτι που σημαίνει ότι μεταφέρθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε.

Ο ιατροδικαστής της Περιφέρειας Δωδεκανήσων, Πάνος Κοτρέτσος, ο οποίος εξέτασε το πρωί της Κυριακής τη σορό του νεαρού, διαπίστωσε ότι είχε πολλαπλές κακώσεις σε πολλά σημεία. Δεν έφερε τραύμα από πυροβολισμό, αλλά είχε θλαστικά τραύματα.

Ένας 15χρονος εντόπισε τη σορό

Σύμφωνα με το Kalymnos-news.gr, τη σορό του άτυχου φοιτητή εντόπισε ένας 15χρονος το απόγευμα του Σαββάτου. Ο έφηβος είχε πάει στην περιοχή για να κόψει κλαδιά. Κάτοικοι της περιοχής έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και κάλεσαν άμεσα τις Αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματός Καλυμνίων και στελέχη για να διερευνήσουν την υπόθεση.

Ο τσακωμός με τον πατέρα
Ο 21χρονος ζούσε στην Αθήνα και είχε πάει στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί τη μητέρα του. Μία μέρα πριν την εξαφάνισή του φέρεται να είχε τσακωθεί με τον πατέρα του. Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι είδαν το παιδί να κλαίει στην πλατεία.
Το χρονικό της εξαφάνισης

Το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου ο 21χρονος φοιτητής πήρε το ποδήλατο του αδελφού του και είπε στη μητέρα του, η οποία είναι διορισμένη καθηγήτρια στο νησί, ότι πάει μια βόλτα και θα επιστρέψει. Όταν νύχτωσε και δεν επέστρεψε, η μητέρα του ανησύχησε και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Όπως είπε στην αστυνομία ο γιος της θα πήγαινε μια βόλτα στον Προφήτη Ηλία, μια ερημική δύσβατη περιοχή του νησιού.

Αμέσως, ξεκίνησε έρευνα της αστυνομίας και το ποδήλατο του νεαρού εντοπίστηκε στη περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Δύο μέρες αργότερα βρέθηκαν τα παπούτσια του και οι κάλτσες που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης. Τα προσωπικά του αντικείμενα είχαν αναγνωριστεί από τη μητέρα του.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet