Πάτρα: Καταγγελία μητέρας ότι καθηγητής χαστούκισε τον γιο της για «να τον κάνει άνδρα»
Κοινωνία

Πάτρα: Καταγγελία μητέρας ότι καθηγητής χαστούκισε τον γιο της για «να τον κάνει άνδρα»

Μία μητέρα από την Πάτρα κατήγγειλε ότι καθηγητής χαστούκισε τον γιο της «για να γίνει άντρας».

«Δεν βρήκα άκρη όπου και αν απευθύνθηκα. Τον φοβούνται; Δεν γνωρίζω. Πάντως μέχρι και η αστυνομία παρενέβη στο σχολείο όταν ο ίδιος άνθρωπος είχε διαπληκτιστεί με συνάδελφό του. Σκεφθείτε τι έχει συμβεί με τα παιδιά μας» δηλώνει στον Κόσμο σύμφωνα με το dete.gr η μητέρα του 14χρονου, Θεοδώρα Φλωροσκούφη.

Σύμφωνα με την ίδια, το συμβάν έλαβε χώρα σε Γυμνάσιο της Πάτρας στις αρχές Νοεμβρίου. Μάλιστα, η καταγγέλλουσα υποστήριξε ότι ο καθηγητής έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο να χτυπά τα παιδιά, ρωτώντας τα χάριν αστειότητας «αν θέλουν χαστούκι» και σύμφωνα πάντα με την ίδια, πριν προλάβουν να αντιδράσουν δέχονται το χτύπημα.

Η μητέρα υποστήριξε ότι έμαθε τυχαία ότι ο εν λόγω καθηγητής είχε χαστουκίσει και κλωτσήσει τον γιο της και απευθύνθηκε άμεσα στη διεύθυνση του σχολείου. Σύμφωνα με την καταγγελία, συνάντησε και τον εκπαιδευτικό ο οποίος της είπε: «Τον χτύπησα για να τον κάνω άνδρα, να μην είναι δειλός».

Η κα Φλωροσκούφη στη συνέχεια απευθύνθηκε στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και υποστήριξε ότι τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό τον φοβούνται: «μέχρι και περιπολικό μπήκε στο προαύλιο για να σταματήσει ο τσακωμός του με μία άλλη γυναίκα συνάδελφό του».

Πηγή: reader.gr

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet