Πέθανε αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.: Έδινε μάχη στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο στον Αγ. Κοσμά
zougla.gr
Κοινωνία

Πέθανε αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.: Έδινε μάχη στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο στον Αγ. Κοσμά

Απεβίωσε και ο δεύτερος αστυνομικός που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στον Άγιο Κοσμά, το οποίο σημειώθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου και όλο το προηγούμενο διάστημα νοσηλευόταν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής ανακοινώνοντας τη θλιβερή είδηση, εκφράζει τα συλληπητήριά της στους οικείους του:

«Πριν λίγο έφυγε από τη ζωή και ο δεύτερος συνάδελφος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής ο οποίος νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα στην εντατική του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 401, μετά το τροχαίο δυστύχημα εν ώρα υπηρεσίας που συνέβη την 09/09/2020 στην παραλιακή.

»Όλοι γνωρίζαμε ότι η μάχη την οποία έδινε ο 24χρονος συνάδελφός μας, εδώ και έναν μήνα, σχεδόν, ήτανε άνιση και δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

»Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

»Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του».

Την ημέρα εκείνη, ο αστυνομικός και ένας ακόμα συνάδελφός του, είχαν κληθεί να συνδράμουν σε φωτιά, όμως ενεπλάκησαν σε τροχαίο με αποτέλεσμα ο ένας να πεθάνει ακαριαία και ο δεύτερος να τραυματιστεί σοβαρά και να χάσει σήμερα τη μάχη για τη ζωή του.

Πηγή: zougla.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet