Παιδιά ενός… ανώτερου θεού οι δικαστικοί-στρατιωτικοί;
Κοινωνία

Παιδιά ενός… ανώτερου θεού οι δικαστικοί-στρατιωτικοί;

Στο θέατρο του παραλόγου ζει η ελληνική κοινωνία, δυστυχώς ακόμη και μέσω δικαστικών αποφάσεων. Προ ημερών, ο Άρειος Πάγος, στο αίτημα των απολυόμενων καθαριστριών να επαναπροσληφθούν προσωρινά με βάση δικαστική απόφαση που επιδόθηκε, είπε “όχι” επικαλούμενος λόγους ύψιστου οικονομικού συμφέροντος της χώρας.

Σήμερα, έχουμε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που αποφασίζει για τον κλάδο των δικαστικών, όχι μόνο να επαναφέρει τους μισθούς στο επίπεδο του 2012, αλλά να επιστρέψει και αναδρομικά τα χρήματα και τις παροχές που χάθηκαν από το 2012. Στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει το ύψιστο συμφέρον της ελληνικής οικονομίας;

Το παράλογο όμως δεν σταματάει εδώ.

Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας απειλούν ότι δεν θα ψηφίσουν την τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση για να εφαρμοστεί η απόφαση για τους δικαστές αν δεν εφαρμοστεί παράλληλα και ανάλογη ρύθμιση για τους μισθούς των στρατιωτικών και των σωμάτων ασφαλείας! Σημειώνεται, ότι και για αυτούς έχει αποφανθεί ο Α.Π. ότι πρέπει να επανέλθουν οι μισθοί τους στο 2012 και να πάρουν αναδρομικά.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ… ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ… ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΟΡΑΚΙ!

Γιατί το κράτος –υπό την ευρεία έννοια– προστατεύει μόνο τους δικούς του υπαλλήλους που, σημειωτέον, είναι μόνιμοι και μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει πέφτει ο μισθός, ενώ για τίποτα δεν μεριμνά για τα αποπαίδια του ιδιωτικού τομέα που και χαμηλούς μισθούς παίρνουν και ανά πάσα στιγμή μπορούν να βρεθούν εκτός εργασίας;

Οι Έλληνες πολίτες, που έχουν υποστεί τα πάνδεινα τα τελευταία χρόνια, καλούν την κυβέρνηση να βάλει τέλος στα καραγκιοζιλίκια.

Πηγή: bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet