Παραδόθηκε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου στον Πειραιά
Κοινωνία

Παραδόθηκε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου στον Πειραιά

Παραδόθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 21χρονου τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν διαπραγματεύσεις με τους συγγενείς του και την Αστυνομία. Ο άνδρας είναι 30 ετών με καταγωγή από τον Άγιο Δομήνικο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν αφού είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Όσον αφορά το θύμα ταυτοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη και είναι ένας 20χρονος Έλληνας που διέμενε στη Νίκαια. Το θύμα μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος από σφαίρα στο στήθος, γύρω στις 04.00 από την οδό Κολοκοτρώνη 115 στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης δηλώνει μετανιωμένος και ότι είχε μαζί του το πιστόλι για να πυροβολήσει για την αλλαγή του χρόνου.

Όσον αφορά το κίνητρο του φονικού, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αφορμή στάθηκε ένα απλό σκούντημα μεταξύ θαμώνων του κλαμπ. Δράστης και θύμα σπρώχτηκαν λόγω του συνωστισμού στην είσοδο του καταστήματος, όπου είχαν πάει με παρέες για να διασκεδάσουν, ο ένας έκανε παρατήρηση στον άλλον, έγινε αρχικά ένα λεκτικό επεισόδιο, και στη συνέχεια συνεπλάκησαν.

Κατά τη συμπλοκή, ο δράστης τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε δύο φορές τον 21χρονο, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να τον τραυματίσει θανάσιμα στο στήθος.

Κατά μία άλλη εκδοχή, κατά τη διάρκεια της φιλονικίας, το θύμα έκανε παρατήρηση στον δράστη γιατί είχε πειράξει σε άλλη στιγμή την κοπέλα του, κάτι που πιθανόν όξυνε την κατάσταση, αλλά τον είχε μπερδέψει με τον δίδυμο αδελφό του.

Οι λεπτομέρειες θα διευκρινιστούν από την κατάθεση που δίνει ο 30χρονος, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της δικογραφίας, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet