Πρέβεζα: 84χρονη βρέθηκε ημίγυμνη και βαριά χτυπημένη στο σπίτι της
Κοινωνία

Πρέβεζα: 84χρονη βρέθηκε ημίγυμνη και βαριά χτυπημένη στο σπίτι της

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε 84χρονη στο νοσοκομείο Πρέβεζας και από εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Η γυναίκα βρέθηκε στο σπίτι της -στην οδό Πάργης στην Πρέβεζα- ημιλιπόθυμη και με χτυπήματα στο κεφάλι ενώ από τη μέση και κάτω ήταν γυμνή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν  η 84χρονη βρέθηκε σε αυτή τη  κατάσταση από συγγενικό της πρόσωπο το απόγευμα του Σαββάτου 20/6, το οποίο και κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων, κατά τις οποίες μάλιστα υπήρξε και συμπλοκή με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ στην περιοχή του Παντοκράτορα η αστυνομία εντόπισε άτομα πακιστανικής καταγωγής οι οποίοι προσήχθησαν στην Α.Δ. Πρέβεζας όπου και ανακρίνονται.

Ο δράστης της επίθεσης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, συνελήφθη κι οδηγείται στον εισαγγελέα, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο αλλοδαπός ήταν μεταξύ αυτών που προσήχθησαν όταν αποκαλύφθηκε το σοβαρό περιστατικό και φέρεται να ομολόγησε. 

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε επειδή η άτυχη ηλικιωμένη δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και οι συγγενείς της ανησύχησαν. 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο 40χρονος, που το απόγευμα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών κι ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Πηγή: Prevezatoday.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet