Ρόδος: Ξεκίνησε η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης – Σε λειτουργία τα δύο εργοστάσια
Κοινωνία

Ρόδος: Ξεκίνησε η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης – Σε λειτουργία τα δύο εργοστάσια

Προς αποκλιμάκωση βαίνει η κατάσταση στη Ρόδο, μετά το μπλακ άουτ που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, βυθίζοντας στο σκοτάδι ολόκληρο το νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η εφημερίδα Ροδιακή, περίπου στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου έγινε γνωστό ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη στα δύο εργοστάσια και τέθηκαν και πάλι σε λειτουργία οι μηχανές παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις συνοικίες και τους οικισμούς του νησιού.

Όλα ξεκίνησαν νωρίτερα το μεσημέρι, όταν αρκετές συνοικίες στην πόλη της Ρόδου έμειναν χωρίς ρεύμα λόγω βλάβης που σημειώθηκε στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Οι πρώτες διακοπές ρεύματος ξεκίνησαν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ωστόσο λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι το πρόβλημα επεκτάθηκε στο σύνολο του νησιού.

Πιθανόν η βλάβη να οφειλόταν και στις κακές καιρικές συνθήκες, δεδομένου ότι από τα ξημερώματα σε όλο το νησί επικρατεί ισχυρή βροχόπτωση.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μετεωρολόγων, τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς επίσης Κυριακή και Δευτέρα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet