Σε κατ’ οίκον περιορισμό η καθηγήτρια που κατηγορείται για αποπλάνηση μαθητή της
zougla.gr
Κοινωνία

Σε κατ’ οίκον περιορισμό η καθηγήτρια που κατηγορείται για αποπλάνηση μαθητή της

Σε κατ’ οίκον περιορισμό τέθηκε η 36χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή της, μετά τη διαφωνία της ανακρίτριας και της εισαγγελέως για την τύχη της. Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει εντός τριών ημερών για το αν θα προφυλακιστεί τελικά ή όχι.

Η 16η τακτική ανακρίτρια στην οποία απολογήθηκε η 36χρονη φιλόλογος, τάχθηκε υπέρ της προφυλάκισής της. Ωστόσο η εισαγγελέας είχε διαφορετική άποψη, κρίνοντας πως η καθηγήτρια θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Έτσι, έως ότου αποφανθεί σχετικά το δικαστικό συμβούλιο που καλείται να λύσει τη διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέως, η 36χρονη θα πρέπει να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της πάντως, η κατηγορούμενη καθηγήτρια ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στο παιδί και την οικογένειά του, δηλώνοντας μετανοιωμένη για ό,τι έγινε.  

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η μητέρα του 13χρονου προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος της φιλολόγου όταν, εντόπισε στον υπολογιστή του παιδιού της φωτογραφίες του μαζί της, με ακατάλληλο περιεχόμενο.

Η 36χρονη καθηγήτρια που ήταν γνωστή της οικογένειας και έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο μαθητή, είναι και η ίδια μητέρα ενός κοριτσιού. Σύμφωνα με τον συνήγορό της, προσπαθεί να κατανοήσει ακόμη τις συνέπειες των πράξεών της. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Πηγή: zougla.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet