Σε σοβαρή κατάσταση η δικηγόρος που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα
Κοινωνία

Σε σοβαρή κατάσταση η δικηγόρος που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

Ανακοίνωση για την υγεία της δικηγόρου που τραυματίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στη διάρκεια των επεισοδίων μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο, στα Εξάρχεια, εξέδωσε το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «χθες το βράδυ, στις 21:18, διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” μία γυναίκα 55 ετών, τραυματισμένη από φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι και με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών».

Η δικηγόρος οδηγήθηκε αμέσως στο χειρουργείο όπου υπεβλήθη σε εξάωρη επέμβαση, ορθοπαιδική και αγγειοχειρουργική. Η 55χρονη δικηγόρος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνώμενη, σε σοβαρή κατάσταση.

Τόσκας: Θα συλληφθούν οι υπεύθυνοι

Τη σύλληψη των υπευθύνων για τον τραυματισμό της δικηγόρου με φωτοβολίδα στα επεισόδια του Πολυτεχνείου την Παρασκευή υποσχέθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

«Δυστυχώς για ακόμη μία φορά κάποιες μειοψηφίες ξαναχτύπησαν. Ο τραυματισμός αυτής της γυναίκας είναι τα επίχειρα μιας μειοψηφίας που επιζητεί τη βία. Αυτές οι λογικές δεν έχουν χώρο στη Δημοκρατία μας. Γίνονται όλες οι ενέργειες ώστε οι δράστες να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», δήλωσε μετά την επίσκεψη ο κ. Τόσκας.

«Δυστυχώς, αυτά έγιναν έπειτα από τη λήξη της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου κατά την οποία δεν σημειώθηκε κανένα επεισόδιο», τόνισε επίσης.

ΣΥΡΙΖΑ: Η επίθεση προκαλεί αποτροπιασμό

«Η τυφλή επίθεση και ο σοβαρός τραυματισμός της δικηγόρου και πανεπιστημιακού από ρίψη φωτοβολίδας στο πόδι της, κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών επεισοδίων, προκαλεί αποτροπιασμό» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει: «Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν μόνο σε φασιστικές, εγκληματικές πρακτικές, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με κοινωνικές διαμαρτυρίες ή οποιοδήποτε κίνημα και είναι απολύτως καταδικαστέες.

»Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στην τραυματία και της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet