Σοκαριστικό τροχαίο στα Μάλια – Δύο νεκροί, μία σοβαρά τραυματίας
Κοινωνία

Σοκαριστικό τροχαίο στα Μάλια – Δύο νεκροί, μία σοβαρά τραυματίας

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, στον παραλιακό δρόμο των Μαλίων της Κρήτης, κοντά στο ξενοδοχείο «Ίκαρος», σε τροχαίο που σημειώθηκε όταν τζιπ εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στο κράσπεδο και σε σταθμευμένο δίκυκλο και κατέληξε σε χωράφι.

Οι νεκροί, από τη Βρετανία, επέβαιναν στο τζιπ μαζί με άλλα δύο άτομα – το ένα βγήκε σώο από το όχημα, ενώ μια γυναίκα τραυματίστηκε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ένας νεκρός δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί, η γυναίκα που έχασε επίσης τη ζωή της ήταν ηλικίας 41 ετών, η τραυματίας είναι 39 ετών, ενώ σώος βγήκε από τα συντρίμμια ένας 18χρονος.

Εν τω μεταξύ, σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το θανατηφόρο τροχαίο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τα στοιχεία που συλλέχθηκαν, αλλά και από την αξιοποίηση υλικού καμερών ασφαλείας, οι 3 από τους 4 επιβαίνοντες στο όχημα (όλοι βρετανικής υπηκοότητας) δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας και μόνο ο τέταρτος, ένας 18χρονος, που έκανε τη σωστή κίνηση να φορέσει τη ζώνη του, βγήκε σώος από τα συντρίμμια. 

Η παρέα φαίνεται να διασκέδαζε στην περιοχή και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο, με την 41χρονη οδηγό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Οι κάμερες δείχνουν το όχημα να κινείται στον δρόμο έξω από το ξενοδοχείο «Ίκαρος», με τη γυναίκα οδηγό και τον 18χρονο να είναι όρθιος στο ανοιχτού τύπου όχημα και να χορεύει. Ξαφνικά το αυτοκίνητο χτυπά στο αριστερό κράσπεδο και ο νεαρός εκτοξεύεται κυριολεκτικά στον δρόμο, όπου και βρίσκει ακαριαίο θάνατο!
Οι αρχές εκτιμούν ότι εκείνη τη στιγμή πιθανότατα χτύπησε και η γυναίκα οδηγός, καθώς το όχημα φαίνεται να φεύγει προς την αντίθετη κατεύθυνση με μεγάλη ταχύτητα, να σκαρφαλώνει στο δεξί κράσπεδο και να καταλήγει σε χωράφι. Η 41 ετών οδηγός εντοπίστηκε να κρέμεται νεκρή από την πόρτα του οχήματος. 

Ο δεύτερος νεαρός, επίσης 18 ετών, που φέρεται να φορούσε τη ζώνη ασφαλείας ήταν αυτός που κατάφερε σοκαρισμένος να βγει στον δρόμο και να εντοπιστεί από οδηγό ταξί, που ειδοποίησε τις αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι από τα συντρίμμια ανασύρθηκε τραυματισμένη και μια 39χρονη γυναίκα. 

Πηγή: cretalive.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet