Σοκ και ερωτήματα για την επίθεση με καυστικό υγρό – Καταθέτει ξανά η 25χρονη
reader.gr
Κοινωνία

Σοκ και ερωτήματα για την επίθεση με καυστικό υγρό – Καταθέτει ξανά η 25χρονη

Νέα κατάθεση αναμένεται να δώσει σήμερα (14/4) στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών η 25χρονη γυναίκα από την Κυψέλη που κατήγγειλε επίθεση με καυστικό υγρό το βράδυ της Κυριακής.

Οι αστυνομικοί ελπίζουν αυτή τη φορά να πάρουν έστω ένα στοιχείο που θα τους βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Το θύμα της επίθεσης εξακολουθεί να νοσηλεύεται με εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού στον «Ευαγγελισμό», ωστόσο εντός των επόμενων 48 ωρών (σ.σ.: ίσως και σήμερα) θα λάβει εξιτήριο για να πάει σπίτι της. Ευτυχώς καλά είναι και το τεσσάρων μηνών έμβρυο που κυοφορεί, παρά την απότομη πτώση της στο έδαφος.

Να σημειώσουμε, πάντως, ότι τα όσα έχει μέχρι στιγμής πει στους αστυνομικούς δεν είναι ικανά να δώσουν έστω μία κατεύθυνση στις έρευνες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατάθεση θα δώσει και ο σύντροφος της 25χρονης, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει σχέση με την υπόθεση (σ.σ.: σύμφωνα με αστυνομικές πηγές), αν και ένοικοι της πολυκατοικίας που διαμένουν στην Άνω Κυψέλη υποστήριζαν ότι δεν έχει εμφανιστεί μετά την Κυριακή.

Δεν εντοπίστηκε το πανί με το καυστικό υγρό

Παράλληλα, έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση, κυρίως για να διαπιστωθούν οι βλάβες που προκάλεσε το καυστικό υγρό, καθώς επίσης για να γίνει μία εκτίμηση για το είδος του.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι δεν χρησιμοποιήθηκε βιτριόλι αλλά κάποιο άλλο καυστικό υγρό, καθώς το βιτριόλι προκαλεί μεγαλύτερες βλάβες όπως φάνηκε και στην περίπτωση της Ιωάννας.

Ένα ακόμη στοιχείο που δυσχεραίνει το έργο των αστυνομικών της Ασφάλειας είναι ότι στον τόπο της επίθεσης δεν εντοπίστηκε το πανί που ήταν ποτισμένο με το καυστικό υγρό. Το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει διότι στην περιοχή όπου έγινε η επίθεση δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, ενώ και οι περίοικοι δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet