Συλλήψεις για το βρέφος που βρέθηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι
twitter.com/hellenicpolice
Κοινωνία

Συλλήψεις για το βρέφος που βρέθηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι

Σε συλλήψεις συγγενών του αγοριού, ηλικίας μόλις ενός έτους. το οποίο νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής 19/6 μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Ηρακλειά Σερρών προχώρησαν οι τοπικές αρχές.

Το μωρό είχε εξαφανιστεί τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας από το σπίτι συγγενών των γονέων του παιδιού, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης εκτίουν ποινές φυλάκισης, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας:

«Τα ξημερώματα στο Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας Σερρών δηλώθηκε από άνδρα η εξαφάνιση βρέφους ενός έτους, περίπου. Το βρέφος εντοπίστηκε πρωινές ώρες σήμερα μέσα σε αρδευτικό κανάλι, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου διέμενε και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

»Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή. Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου, σε βάρος δύο συγγενικών προσώπων του βρέφους και ανήλικης, οι οποίοι συνελήφθησαν.Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών».

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet