Συνεχίζει να καίει η φωτιά στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Κοινωνία

Συνεχίζει να καίει η φωτιά στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Συνεχίζει να καίει η φωτιά στο επιβατικό οχηματαγωγό «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει να βγάζουν φορτηγά από το γκαράζ του πλοίου.

Το πλοίο έχει πάρει κλίση ενώ οι πυροσβέστες συνεχίζουν τις προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινισθεί τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα σε κάποιο φορτηγό που μετέφερε πλαστικά.

Έφτασε στην Σούδα μέρος των επιβατών

Εν τω μεταξύ αισίως έφθασαν αυτή τη φορά ταξιδιώτες του «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Χανιά με το πλοίο «Blue Galaxy». Το πλοίο έδεσε στις 18:30 στο λιμάνι της Σούδας, με εκατοντάδες επιβάτες να φτάνουν στον προορισμό τους με πολλές ώρες καθυστέρηση.

Το κλίμα, παρά τις δύσκολες ώρες που πέρασαν, ήταν αρκετά ήρεμο, με τους περισσότερους να δείχνουν ανακουφισμένοι που τα πράγματα δεν πήραν χειρότερη τροπή.

Τα περισσότερα «μπράβο», τα έλαβε το προσωπικό του πλοίου, που δεν άφησε περιθώριο να δημιουργηθεί πανικός, αντίθετα ήταν δίπλα στους επιβάτες σε ότι το χρειάζονταν.

Ωστόσο, όπως κατέθεσαν, είναι ακόμα άγνωστο το τι γίνεται με τα πράγματα και με τα οχήματά τους που έχουν μείνει μέσα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μάλιστα επιβάτης ανέφερε ότι σε κάποια φάση υπήρξε και εντολή εκκένωσης μέσω των σωστικών λέμβων, η οποία ωστόσο δεν εφαρμόστηκε μιας και η κατάσταση τέθηκε υπό καλύτερο έλεγχο.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet