Συνεχίζεται το θρίλερ στην Ικαρία με την εξαφανισμένη αστροφυσικό
Κοινωνία

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Ικαρία με την εξαφανισμένη αστροφυσικό

Συνεχίζονται για τρίτη μέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 34χρονης αστροφυσικού Natalie Christopher που αγνοείται στην Ικαρία.

Το κινητό της 34χρονης άνοιξε την Τρίτη και απεστάλησαν δύο γραπτά μηνύματα, γεγονός που περιπλέκει την υπόθεση και αυτό διότι το κινητό είχε κλείσει για περίπου 24 ώρες.

Αρχικά το κινητό έδωσε στίγμα από τους Φούρνους και στη συνέχεια από άλλη περιοχή, την οποία η ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκαλύπτει.

Όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του Open, ο επικεφαλής των διασωστών Μιχάλης Χριστοδούλου, είναι θέμα ωρών να εντοπιστεί το κινητό της 34χρονης, με την προϋπόθεση βέβαια ότι αυτό δεν θα κλείσει λόγω μπαταρίας.

«Χρειάζομαι από την Google και το Facebook να αποκαλύψουν την τοποθεσία του κινητού της κοπέλας. Το κινητό της είναι ανοιχτό για περισσότερες από 24 ώρες και αδυνατούμε να βρούμε την ακριβή τοποθεσία. Σταματήσαμε να την καλούμε για να κρατήσει η μπαταρία», είπε ο σύζυγος της αστροφυσικού στον ΑΝΤ1.

Από το απόγευμα της Τρίτης οι έρευνες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα σημεία, σε απόσταση περίπου δέκα χιλιομέτρων από την περιοχή του Κεραμέ όπου βρίσκεται το δωμάτιο στο οποίο διέμενε το ζευγάρι. Στις έρευνες συμμετέχουν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, αλλά και εθελοντές πολίτες. Επίσης συμμετέχουν και δύο ελικόπτερα της Αστυνομίας.

«Άκουσα φωνές στο δωμάτιο»

Εντύπωση προκαλούν πάντως όσα ανέφερε η καμαριέρα του ξενοδοχείου στον ξενοδόχο καθώς και την Αστυνομία: «Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχό μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ», είπε η καμαριέρα στον ξενοδόχο Θεοδωρή Θεοδωράκη.

Την Τετάρτη αναμένονται τα αποτελέσματα από τα δείγματα που πήραν οι αστυνομικοί από το δωμάτιο του ζευγαριού.

Μεταξύ άλλων, εκεί βρέθηκε και ένα ματωμένο σεντόνι και αποτελεί καυτό ερώτημα αν το αίμα ανήκει στην εξαφανισμένη κοπέλα. Αν ναι, θα ερευνηθεί περαιτέρω, για να διαπιστωθεί αν προήλθε από φυσικά αίτια, π.χ. από μια ρινορραγία ή αν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός της.

Η 34χρονη αστροφυσικός Natalie Christopher είχε επισκεφτεί την Ικαρία στις 3 Αυγούστου μαζί με τον Κύπριο σύζυγό της. Το ζευγάρι διέμενε σε ξενοδοχείο στον οικισμό Κεραμέ, ενώ τη Δευτέρα είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν αεροπορικώς στην Κύπρο. 

Το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο 38χρονος, η αστροφυσικός έλειπε από το δωμάτιο και επικοινώνησε μαζί της μέσω τηλεφώνου. Η γυναίκα του είπε πως είχε πάει για τρέξιμο. 

Η ώρα πέρασε και ο 38χρονος επιχείρησε να επικοινωνήσει με τη σύζυγό του, ωστόσο δεν κατάφερε να την εντοπίσει. 

Ο άνδρας πήγε στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνισή της. 

Η εξαφάνιση της 34χρονης έχει προκαλέσει και μεγάλη διαδικτυακή κινητοποίηση με τους συγγενείς και τους φίλους της να απευθύνουν έκκληση προς όλους να συνδράμουν στις έρευνες. 

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet