Σύρος: Επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο της Ερμούπολης – Συνελήφθη μία γυναίκα
Κοινωνία

Σύρος: Επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο της Ερμούπολης – Συνελήφθη μία γυναίκα

Ένας άνδρας, περίπου 40 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά στο κέντρο της Ερμούπολης, πολύ κοντά στον παραλιακό δρόμο της πρωτεύουσας της Σύρου, σε επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι από μία γυναίκα. Το περιστατικό, όπως μεταδίδει το cyclades24.gr σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ ο άνδρας περπατούσε μαζί με δύο γυναίκες στον πεζόδρομο της Θυμάτων Σπερχειού με κατεύθυνση προς τον παραλιακό δρόμο. 

Ο άνδρας μετά την επίθεση που δέχθηκε διένυσε μερικά μέτρα φωνάζοντας και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, μπροστά από τις κλειστές καφετέριες. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον παρέλαβε και τον μετέφερε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για άτομο γεωργιανής καταγωγής, ενώ κατά πάσα πιθανότητα δράστιδα του συμβάντος είναι μια γυναίκα, επίσης αλλοδαπή, η οποία του επιτέθηκε και του κατέβαλε δύο χτυπήματα στο θώρακα με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αττικής

Ο άνδρας είναι σοβαρά τραυματισμένος, αλλά δεν κινδυνεύει άμεσα η ζωή του. Ωστόσο, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αττικής με αεροδιακομιδή. Οι δύο γυναίκες που ήταν μαζί με το θύμα της επίθεσης προσήχθησαν για ανάκριση στην αστυνομία. Πάντα σύμφωνα με το cyclades24.gr, συνελήφθη και η φερόμενη δράστιδα της επίθεσης, λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή της Βάρης. Πιθανότητα, η γυναίκα μετά την επίθεση τράπηκε σε φυγή με ταξί, όμως, οι αστυνομικοί κατάφεραν να την συλλάβουν.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet