Τα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου
Κοινωνία

Τα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου

Ασπίδα προστασίας από 2.800 αστυνομικούς έχει στήσει η ΕΛ.ΑΣ. για την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος φτάνει στην Αθήνα το πρωί της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ερντογάν θα συνοδεύεται από περίπου 200 άτομα της προσωπικής του φρουράς.

Λόγω της επίσκεψης απαγορεύτηκαν οι συγκεντρώσεις και οι πορείες από τις 6 το πρωί της Πέμπτης έως τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Η απαγόρευση αφορά τις ακόλουθες περιοχές:

Την περιοχή του Δήμου Αθηναίων που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους: Ιπποκράτους (από τη συμβολή της με τη Λ. Αλεξάνδρας) – δεξιά Αλεξάνδρας – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – συνέχεια Παναγιώτη Κανελλόπουλου – δεξιά Κοκκινοπούλου – συνέχεια Γκανογιάννη – συνέχεια Γεωργίου Παπανδρέου – συνέχεια Ούλωφ Πάλμε – συνέχεια Υμηττού – συνέχεια Ηλία Ηλιού – δεξιά Αμβροσίου  Φραντζή – αριστερά Καλλιρρόης – συνέχεια Π. Τσαλδάρη – δεξιά Πειραιώς – δεξιά Ερμού – αριστερά Αγίων Ασωμάτων – δεξιά Ερμού – αριστερά Αιόλου – δεξιά Κολοκοτρώνη – αριστερά Άνθιμου Γαζή – δεξιά Χρήστου Λαδά – συνέχεια Εδουάρδου Λω – συνέχεια Σίνα – αριστερά Σόλωνος – δεξιά Ιπποκράτους (μέχρι τη συμβολή με τη Λ. Αλεξάνδρας).

Το τμήμα της Αττικής Οδού από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων, ως και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών και την ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Επίσης κλειστός θα μείνει την Πέμπτη ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα» ενώ θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία ή θα υπάρξουν τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης σταδιακά και ανάλογα με τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet