Τι ερευνά η Αστυνομία για τη δολοφονία της 51χρονης πρώην συζύγου ποδοσφαιρικού παράγοντα
Κοινωνία

Τι ερευνά η Αστυνομία για τη δολοφονία της 51χρονης πρώην συζύγου ποδοσφαιρικού παράγοντα

«Καρτέρι θανάτου» δείχνουν τόσο ο τρόπος -με δύο σφαίρες στο κεφάλι- όσο και το όπλο που χρησιμοποιήθηκε -«βαρύ» ρώσικο Tokarev των 7,62mm- στην εκτέλεση της 51χρονης Φ.Κ. στη Μάνδρα Αττικής.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής από χθες το πρωί παίρνουν καταθέσεις από συγγενείς, οικείους και συνεργάτες της πρώην συζύγου γνωστού ποδοσφαιρικού παράγοντα, με δραστηριότητα σε Δυτική Αττική και Τρίκαλα. Ήταν γύρω στις 06:00 τα ξημερώματα, όταν η 51χρονη επέστρεφε με μία φίλη της από νυχτερινή διασκέδαση. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο της φίλη της και στην αυλή του σπιτιού της ήρθε αντιμέτωπη με τον ή τους δολοφόνους της, πέφτοντας νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος με δύο σφαίρες στο κεφάλι. Οι κάλυκες από το ρωσικό πιστόλι των 7,62mm βρέθηκαν στο σημείο και έχουν μεταφερθεί για περαιτέρω εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν η 51χρονη Φ.Κ. δέχονταν απειλές, είτε είχε λάβει κάποιο προειδοποιητικό μήνυμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγγενείς της έχουν καταθέσει στις Αρχές ότι πρόκειται για μια γυναίκα που ζούσε μία φυσιολογική ζωή, Μάλιστα, μετά τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιρικό παράγοντα, έριξε όλο της το βάρος στην ανατροφή των δύο παιδιών που είχαν αποκτήσει. Οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγο της ήταν αρκετά καλές.

Αν και ακόμη είναι νωρίς για να εξαχθεί κάποιο συμπέρασμα -πέραν του ότι δεν πρόκειται για τυχαίο περιστατικό (π.χ. ληστεία που στράβωσε)- οι αστυνομικοί εξετάζουν μια σχέση που είχε η άτυχη γυναίκα μετά τον χωρισμό της, με άτομο που δεν την ξεπέρασε και συνέχιζε να την παρενοχλεί με δώρα, λουλούδια, τηλεφωνήματα κ.ά. Μάλιστα, κατά πληροφορίες, το θύμα είχε προσφύγει και στις Αρχές προκειμένου να ζητήσει να του γίνουν συστάσεις ώστε να «ξεκόψει».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet