Τι κατέθεσε η 25χρονη οδοντίατρος για την απόπειρα του βιασμού της
Κοινωνία

Τι κατέθεσε η 25χρονη οδοντίατρος για την απόπειρα του βιασμού της

Το υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και από παρακείμενες κάμερες ασφαλείας καταστημάτων εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών για την απόπειρα βιασμού μιας νεαρής γυναίκας στην περιοχή του Πεδίου του Άρεως.

κα Στην κατάθεση της στις Αρχές, η νεαρή κοπέλα που πάλεψε με τον επίδοξο βιαστή της, τόνισε: «Ήταν λίγο πριν από τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης όταν έφυγα από την κλινική και περπάτησα στην οδό Θερειανού, στη συμβολή με την οδό Κατσαντώνη. Λίγο πριν φτάσω στο σημείο που είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου, αισθάνθηκα να περπατά δίπλα μου και λίγο πιο πίσω ένας ψηλός, αδύνατος άνδρας, ίσως ξανθός».

«Αμέσως μόλις γύρισα το κεφάλι μου άρχισε να με βρίζει με σπαστά Ελληνικά, ενώ με έπιασε δυνατά από το μπράτσο, σα να μου είχε κάνει λαβή. Αμέσως μετά άρχισε να με απειλεί μ΄ ένα μαχαίρι και να με τραβά σε ένα απόμερο σημείο σ΄ έναν χωματόδρομο, σχεδόν μέσα στο αλσύλλιο στην πίσω πλευρά του Πεδίου του Άρεως», συνεχίζει η 25χρονη οδοντίατρος και προσθέτει: «Άρχισα να φωνάζω και να αντιστέκομαι, ενώ εκείνος μου έσκισε την μπλούζα, μου τράβηξε το εσώρουχο και προσπάθησε να μου σκίσει το παντελόνι. Πάλεψα μαζί του και αυτός εγκατέλειψε την προσπάθειά του και έφυγε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συνεργός του, που ήταν σε κοντινό σημείο».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό απόπειρας βιασμού μέσα σε έναν μήνα. Το τελευταίο είχε γίνει στην περιοχή του Αιγάλεω με θύμα και πάλι μία πεζή γυναίκα. Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το κατά πόσο ο δράστης μπορεί να είναι ο ίδιος με τη χθεσινή επίθεση στου Γκύζη.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet