«Τον απειλούσαμε με σπασμένα μπουκάλια» – Τι κατέθεσαν οι συλληφθέντες για το έγκλημα στου Φιλοπάππου
Κοινωνία

«Τον απειλούσαμε με σπασμένα μπουκάλια» – Τι κατέθεσαν οι συλληφθέντες για το έγκλημα στου Φιλοπάππου

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι τρεις προσαγωγές αλλοδαπών που έγιναν χθες Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018, για τον θάνατο του 25χρονου Νικόλα στον λόφο του Φιλοπάππου.

Πρόκειται για έναν 17χρονο Πακιστανό, έναν 26χρονο ομοεθνή του και έναν Ιρακινό. Οι δύο πρώτοι εντοπίστηκαν στα σύνορα της Ειδομένης στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από την Ελλάδα και ο τρίτος στο κέντρο των Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις συλληφθέντες έχουν ομολογήσει ότι είναι τα άτομα που λήστεψαν το ζευγάρι στον λόφο του Φιλοπάππου στις 15 Αυγούστου. Αυτό που δεν παραδέχονται είναι ότι έσπρωξαν τον 25χρονο Νικόλα από τα βράχια.

Οι τρεις συλληφθέντες περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής το πώς έδρασαν στου Φιλοπάππου. Όπως ανέφεραν, ο ένας Πακιστανός τραβούσε την τσάντα της 23χρονης Πορτογαλίδας φίλης του θύματος, ενώ οι άλλοι δυο άρχισαν να απειλούν με σπασμένο μπουκάλι τον άτυχο 25χρονου. «Τον απειλούσαμε με τα σπασμένα μπουκάλια, αυτός έκανε όλο και πιο πίσω, μέχρι που έπεσε στον γκρεμό. Δεν τον σπρώξε εμείς», κατέθεσαν σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις συλληφθέντες.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις συλληφθέντες είναι σεσημασμένοι για ληστείες. Τα στοιχεία τους υπήρχαν στις βάσεις δεδομένων της Αστυνομίας με τους σεσημασμένους για εγκληματικές ενέργειες. Η 23χρονη φίλη του 25χρονου θύματος φέρεται να τους αναγνώρισε.

Πηγή: reader.gr / Κώστας Παπαδόπουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet