Τρίκαλα: Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος της 16χρονης
trikalaola
Κοινωνία

Τρίκαλα: Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος της 16χρονης

Πλήθος ερωτημάτων καλύπτει τον θάνατο ενός 16χρονου κοριτσιού,  η σορός του οποίου βρέθηκε τα ξημερώματα κοντά στο ξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία.

Η άτυχη  νεαρή κοπέλα  βρέθηκε από πεζοπόρο, μέσα στο αλσάκι ακριβώς απέναντι από τον ιερό ναό.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο οποίος έκανε τη νεκροψία στον τόπο του εγκλήματος, η ανήλικη έφερε τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα, που πιθανόν να προκλήθηκαν από βίαια κτυπήματα.

Όπως διαπιστώθηκε από τις αστυνομικές αρχές η 16χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, ζούσε μόνιμα στην πόλη των Τρικάλων με τους γονείς και τη δίδυμη αδελφή της και άλλα δύο μικρότερα σε ηλικία αδέλφια.

Χθες, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι οικείοι της στους αστυνομικούς είχε βγει το απόγευμα για βόλτα, παρέα με τους φίλους της.

Όμως το γεγονός ότι δεν επέστρεψε το βράδυ, ούτε απαντούσε στο κινητό της τηλέφωνο αναστάτωσε την οικογένειά της. 

Η δίδυμη αδελφή της  τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση για να αναφέρει την εξαφάνιση της 16χρονης.

Η ηλικία του κοριτσιού, καθώς και το γεγονός ότι πριν από λίγες ημέρες η ανήλικη κοπέλα είχε πάει η ίδια στο αστυνομικό τμήμα στα Τρίκαλα για να καταγγείλει ένα βίαιο περιστατικό σε βάρος της, από το φίλο της, κινητοποίησαν άμεσα τις διωκτικές αρχές με τους αστυνομικούς σε συνεργασία με την Πυροσβεστική να αρχίζουν έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού.

Δυστυχώς, τα ξημερώματα της Τετάρτης η σορός της 16χρονης βρέθηκε στο ξωκκλήσι.

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου του παιδιού θα προκύψουν από τη διενέργεια της νεκροτομής, ενώ οι αστυνομικοί έχουν ήδη ξεκινήσει να συγκεντρώνουν καταθέσεις, τόσο από τα μέλη της οικογένειας, όσο και από το φιλικό περιβάλλον της ανήλικης κοπέλας.

Πηγή: naftemporiki.gr/Μιχάλης Λαγάνης 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet