Τραγωδία στην Κοζάνη: Tρεις νεαροί νεκροί σε τροχαίο, σε κρίσιμη κατάσταση μία κοπέλα
Κοινωνία

Τραγωδία στην Κοζάνη: Tρεις νεαροί νεκροί σε τροχαίο, σε κρίσιμη κατάσταση μία κοπέλα

Τρία νέα παιδιά σκοτώθηκαν και δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Κοζάνης, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο 2ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Κοζάνης -Κρόκου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα έγινε στις 01:35, όταν το Ι.Χ. που επέβαιναν οι νεαροί και κατευθυνόταν προς τον Κρόκο, για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε σε κολόνα και ανετράπη σε διπλανό χωράφι. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν πέντε νεαροί κάτω των 20 ετών, ανάμεσά τους και μια κοπέλα, ανασύρθηκαν νεκροί οι δύο νεαροί.

Ο τρίτος κατέληξε στο νοσοκομείο Κοζάνης κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, ενώ η κοπέλα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεννηματά της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Κοζάνης – Πτολεμαϊδας, Γιώργο Χιωτίδη.

Ο πέμπτος νεαρός νοσηλεύεται με ελαφρύτερα τραύματα στο νοσοκομείο Κοζάνης. Νεκροψία νεκροτομή στους άτυχους τρεις νεαρούς θα γίνει από την Ιατροδικαστή Υπηρεσία, ενώ έρευνες για τα αίτια του πολύνεκρου ατυχήματος διεξάγει το τμήμα Τροχαία Κοζάνης.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet