Τραγωδία στη Δραπετσώνα: Νεκροί η μητέρα και ο αδελφός του Παναγιώτη Μαυρίκου
Κοινωνία

Τραγωδία στη Δραπετσώνα: Νεκροί η μητέρα και ο αδελφός του Παναγιώτη Μαυρίκου

Στη μητέρα και τον αδελφό του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου ανήκουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι σοροί των δύο ατόμων που εντοπίστηκαν νεκρά μέσα στο ΙΧ που έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας.

Ο Παναγιώτης Μαυρίκος, εκδότης της εφημερίδας Ακρόπολη, είχε βρει τραγικό θάνατο το 2016 μέσα σε Porsche Kayenne που πήρε φωτιά στην Αττική οδό.

Σήμερα το απόγευμα, η 75χρονη μητέρα και ο 53χρονος αδελφός του Παναγιώτη Μαυρίκου εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes που έπεσε στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας και ανήκει στον νεκρό Παναγιώτη Μαυρίκο.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συνήγορος του Παναγιώτη Μαυρίκου, Αλέξης Κούγιας, ο ίδιος ενημερώθηκε ατύπως ότι πρόκειται για τους συγγενείς του νεκρού δημοσιογράφου.

Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι αντιμετώπιζαν και οι δύο σοβαρά προβλήματα υγείας και οικονομικά. Μάλιστα, είπε ότι πρόσφατα έφυγαν από το σπίτι που έμεναν στη Βάρκιζα, γιατί το πήραν οι τράπεζες και μετακόμισαν στη Δραπετσώνα.

Λίγο πριν στις 12:00, μάρτυρες ανέφεραν στο Λιμενικό Σώμα για τη πτώση του οχήματος μέσα στον μώλο, στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα και ένα σκυλί. Το ΙΧ όχημα, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να έφτασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στις μπάρες στην προβλήτα – ο χώρος είναι ελεγχόμενος – κόλλησε πίσω από ένα φορτηγό και στη συνέχεια ακολούθησε ξέφρενη πορεία μέσα στον μώλο και έπεσε στη θάλασσα.

Άμεσα ενημερώθηκε ο θάλαμος επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος και στο σημείο έφτασε πλωτό σκάφος και βατραχάνθρωποι.

Το όχημα εντοπίστηκε σε βάθος 32 μέτρων.

Οι σοροί ανασύρθηκαν από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet