Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 28χρονος που κυνηγήθηκε από οπαδούς – Τον χτύπησε αυτοκίνητο
Αθλητισμός

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 28χρονος που κυνηγήθηκε από οπαδούς – Τον χτύπησε αυτοκίνητο

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού του Ι.Χ. αυτοκινήτου μάρκας Mercedes, ο οποίος πέρασε πάνω από τον 28χρονο Βούλγαρο οπαδό που ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ.

 Ο 28χρονος, οπαδός της Μπότεφ Πλόβντιβ είχε έρθει μαζί με άλλους ομοεθνείς του από τη Βουλγαρία για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης, καθώς είναι οι οπαδοί της Πλόβντιβ, που είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς των «κιτρίνων».

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το μεσημέρι μαζί άλλους 9 Βουλγάρους, έπιναν καφέ σε καφετέρια στην οδό Μαρίας Κάλλας, απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Όλοι τους φορούσαν διακριτικά του Άρη. Ξαφνικά, γύρω στις 16:30 το μεσημέρι εμφανίστηκαν περίπου 20 άτομα με κουκούλες και κράνη (οπαδοί του ΠΑΟΚ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές), οπλισμένοι με καδρόνια και σιδερολοστούς και τους επιτέθηκαν.

Ο 28χρονος, βλέποντας δύο ομοεθνείς του να πέφτουν αιμόφυρτος τραυματίες, βγήκε στον δρόμο προσπαθώντας να γλιτώσει. Οι χούλιγκαν τον ακολούθησαν και συνέχισαν να τον χτυπούν, αφήνοντας κι αυτόν αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου.

Εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο ο οδηγός της Mercedes, δεν μπόρεσε να τον αποφύγει, πέρασε από πάνω του και τον παρέσυρε με αποτέλεσμα τον θάνατό του. Ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου εξαφανίστηκε από το σημείο, με την ΕΛ.ΑΣ. να τον αναζητεί, έχοντας αρκετά στοιχεία στα χέρια της.

Οι δύο τραυματίες Βούλγαροι οπαδοί νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ την έρευνα για την πολύ σοβαρή υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Βορείου Ελλάδος.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet