Τραγωδία στη Ρόδο: Γαλλίδες αδερφές οι κοπέλες που πνίγηκαν στην πισίνα
Κοινωνία

Τραγωδία στη Ρόδο: Γαλλίδες αδερφές οι κοπέλες που πνίγηκαν στην πισίνα

Δύο αδερφές, ηλικία 16 και 19 ετών, από τη Γαλλία είναι τα θύματα της τραγωδίας στη Ρόδο.

Τα κορίτσια είχαν φτάσει στο νησί μαζί με την τρίτη αδερφή τους πριν από μερικές μέρες για να κάνουν διακοπές. Οι δύο αδερφές αποφάσισαν να επισκεφτούν την πισίνα του ξενοδοχείου στην Ιαλυσό και έχασαν τη ζωή τους κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πισίνα δεν υπήρχε ναυαγοσώστης, καθώς ήταν απόγευμα και είχε σχολάσει.

Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ στο σημείο, το ένα από τα δύο κορίτσια ήταν ακόμα ζωντανό. Ωστόσο, τα πολύτιμα λεπτά που είχαν χαθεί, της κόστισαν τη ζωή της. Η δεύτερη κοπέλα ήταν ήδη στον πάτο της πισίνας. Οι διασώστες επέστρεψαν ξανά πίσω και την παρέλαβαν, αλλά όλα είχαν πλέον τελειώσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται ότι η μία κοπέλα προσπάθησε να σώσει την άλλη, αλλά δυστυχώς, βρήκαν και οι δύο τραγικό θάνατο. Κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κοπέλες είχαν φάει προηγουμένως.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε εντολή στους αξιωματικούς του Α.Τ. Ιαλυσού να συλλάβουν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου και να ξεκινήσουν έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν τις δύο Γαλλίδες στον θάνατο.

Μέχρι τα μεσάνυχτα, στο ξενοδοχείο της Ιαλυσού όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία βρίσκονταν και έκαναν έρευνες ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου και ο ναυαγοσώστης πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα της Ρόδου, που θα αποφασίσει εάν ασκηθούν εναντίον τους κατηγορίες.

Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, επικοινώνησε με τον Γάλλο πρέσβη και του εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet