Τραγωδία στο Αίγιο: Με 102 χιλιόμετρα έτρεχε στη στροφή ο 28χρονος
Κοινωνία

Τραγωδία στο Αίγιο: Με 102 χιλιόμετρα έτρεχε στη στροφή ο 28χρονος

Σύμφωνα με το πόρισμα των πραγματογνωμόνων, ο 28χρονος είχε μπει στην στροφή με ταχύτητα μεγαλύτερη των 102 χλμ., γεγονός που προκάλεσε και την εκτροπή του οχήματος, με αποτέλεσμα να σκοτώσει γιαγιά και εγγονάκι.

Όπως μετέδωσε Star, το πόρισμα των δύο πραγματογνωμόνων, το οποίο είναι σχεδόν 100 σελίδες, παραδόθηκε στην Τροχαία Πατρών.

Το πόρισμα αναφέρει ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει ταχύτητα από 80-130 χλμ., όταν όμως μπήκε στην στροφή, η ταχύτητα ήταν μεγαλύτερη από 102 χλμ., γι’ αυτό και έγινε η εκτροπή.

«Η εκτροπή του οχήματος οφείλεται σε ταχύτητα μεγαλύτερη της επιτρεπόμενης της καμπυλότητας της στροφής», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα πάντα με το Star πρώτα χτύπησε το καρότσι, στο οποίο ήταν το μωρό και το οποίο εκτινάχθηκε σε απόσταση πέντε μέτρων και χτύπησε με το κεφαλάκι του σε κολόνα. Η γιαγιά δεν πρόλαβε ν’ αντιδράσει, το αυτοκίνητο πέρασε από πάνω της. Μάλιστα υπάρχουν και ίχνη από τον τροχό στα χέρια της.

Επίσης οι δύο πραγματογνώμονες είναι σαφείς και τονίζουν ότι δεν υπήρχε καμία μηχανική βλάβη στο αυτοκίνητο πριν την σύγκρουση .

Η Τροχαία Πατρών θα παραδώσει το πόρισμα στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος είχε παρασύρει με το αυτοκίνητο του γιαγιά και εγγονάκι στις 25 Αυγούστου στην περιοχή Καμάρες του Αιγίου, όπου είχαν βγει για βόλτα, ενώ κατηγορείται για ένα κακούργημα και τρία πλημμελήματα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet