Τραγωδία στο λούνα παρκ του Βόλου: Τι υποστήριξε ο χειριστής του μοιραίου μηχανήματος
Κοινωνία

Τραγωδία στο λούνα παρκ του Βόλου: Τι υποστήριξε ο χειριστής του μοιραίου μηχανήματος

Τις δικές του εξηγήσεις έδωσε ο 27χρονος χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού στο λούνα παρκ του Αλμυρού Βόλου που κόστισε τη ζωή στη 14χρονη Σεράινα.

Ο 27χρονος από το Μπαγκλαντές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Αλμυρού λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης και υποστήριξε ότι δεν έχει τη δυνατότητα να αυξομειώσει την ταχύτητα του μοιραίου μηχανήματος.

«Είχε την εμπειρία καθώς είχε χειριστεί το συγκεκριμένο μηχάνημα χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα, έχοντας παρελάσει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Επρόκειτο για μια κακιά στιγμή και τίποτα άλλο από μια άτυχη στιγμή. Εξ’ όσων μου ανέφερε υπάρχουν δύο κουμπιά που στρέφουν το μηχάνημα δεξιά και αριστερά. Δεν έχει τη δυνατότητα να αυξομειώσει την ταχύτητα. Λέγεται ότι η ταχύτητα αυξήθηκε αυτόνομα, αυτό είναι ανακριβές» επισημαίνει ο δικηγόρος του, Χρήστος Νάστος, στο Star.

Τι λέει η κολλητή φίλη της 14χρονης

Η καλύτερη φίλη της 14χρονης που καθόταν ακριβώς δίπλα της στο μοιραίο παιχνίδι όμως, σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του κ. Νάστου, αναφέρει: «Μπήκαμε στο παιχνίδι και οι πρώτες περιστροφές ήταν κανονικές. Ξαφνικά άρχισε να αυξάνει ταχύτητα και επειδή φοβήθηκα, κρατήθηκα. Τότε είδα τη φίλη μου να πετάγεται από τη θέση της. Το μηχάνημα σταμάτησε, κατεβήκαμε και επικρατούσε πανικός».

Ο χειριστής ισχυρίστηκε στην κατάθεση του ότι εξαφανίστηκε γιατί φοβήθηκε την οργή των συγγενών.

Οι τρεις πραγματογνώμονες που έχουν διορισθεί, αναμένεται να ελέγξουν  το «χαλί» για να διαπιστώσουν τι πήγε στραβά και αν πρόκειται για κακή συντήρηση ή ανθρώπινο λάθος.

Εξιτήριο πήρε ο πατέρας της 14χρονης

Ο πατέρας της 14χρονης πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο οπού νοσηλευόταν μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. 

Η οικογένεια θα κινηθεί δικαστικά για την τραγωδία. Εκτός από τους τρεις πραγματογνώμονες, η πλευρά της ιδιοκτήτριας ζήτησε να μπει στην υπόθεση και δικός της τεχνικός σύμβουλος.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet