Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο
Κοινωνία

Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο φαίνεται ότι πλησιάζει το Λιμενικό Σώμα, που έχει αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης, η οποία εδώ και μερικές ημέρες συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του νησιού των Δωδεκανήσων.

Συγκεκριμένα, στο ανακριτικό γραφείο της Λιμενικής Αστυνομίας, προσήχθησαν τρία άτομα, δύο Έλληνες κ ένας υπήκοος Αλβανίας, που εκτιμάται ότι γνώριζαν τη φοιτήτρια και μίλησαν μαζί της στο τηλέφωνο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η άτυχη Ε. βρέθηκε νεκρή στις 28 Νοεμβρίου πάνω σε βράχια στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους.

Η ιατροδικαστική εξέταση ξεκαθαρίζει ότι η κοπέλα δολοφονήθηκε από άγνωστο ή άγνωστους δράστες, αφού δεν προκύπτουν στοιχεία για ατύχημα ή αυτοχειρία. Μάλιστα στο σώμα της φέρεται να υπάρχουν κι άλλα χτυπήματα από αυτά που της προκάλεσαν τα βράχια ή η θάλασσα.

Η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή από άντρες του Λιμενικού Σώματος γυμνή, έχοντας μονάχα το στηθόδεσμό της, γι’ αυτό και ερευνάται ακόμη και το ενδεχόμενο της απόπειρας σεξουαλικής κακοποίησης.

Η 21χρονη Ε.Τ. έφερε χτυπήματα σε όλο της το κορμί, τα οποία εξετάζει ο ιατροδικαστής καθώς ορισμένα είναι από τα βράχια στη θάλασσα.

Η κοπέλα σπούδαζε τα τελευταία τρία χρόνια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών, στη Ρόδο, ενώ είχε άριστες σχέσεις με την οικογένειά της.

Ο πατέρας της είναι δάσκαλος στο επάγγελμα και αντιδήμαρχος στο Διδυμότειχο, ενώ μόλις ενημερώθηκε για τη δολοφονία της κόρης του, έσπευσε στο νησί προκειμένου να αναγνωρίσει τη σορό του παιδιού του.

Το τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλο, χρώματος μαύρο και κόκκινο που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού η άτυχη Ε. ήταν ένα από τα στοιχεία που επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι τις τελευταίες ώρες άτομο με τα αρχικά Γ.Π. (χωρίς κανένα άλλο στοιχείο ή φωτογραφία προφίλ) έχει μπει και γράφει υβριστικά σχόλια στο προφίλ της άτυχης κοπέλας στο Facebook, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς και φίλους.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet