Τροχαίο με τρεις τραυματίες στην Εθνική Οδό – Ηλικιωμένος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα
Κοινωνία

Τροχαίο με τρεις τραυματίες στην Εθνική Οδό – Ηλικιωμένος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα

Νέο απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης 5/5 στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, λίγο πριν τα διόδια της Ελευσίνας και συγκεκριμένα στο ρεύμα εξόδου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος οδηγός ενός μικρού Ι.Χ. αυτοκινήτου μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας (κατευθυνόταν προς Αθήνα), «πιάνοντας» μάλιστα την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Στο ύψος της Ελευσίνας, άγνωστο πώς για την ώρα, είτε συγκρούστηκε ελαφρά είτε ανάγκασε τον οδηγό ενός άλλου Ι.Χ. αυτοκινήτου να στρίψει απότομα το τιμόνι με αποτέλεσμα το όχημα να αναποδογυρίσει. Αστυνομικοί και πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους δύο επιβάτες του Ι.Χ. αυτοκινήτου, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο ηλικιωμένος οδηγός, όμως, δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα μέχρι το ύψος της «Χαλυβουργικής», όπου προκάλεσε δεύτερο τροχαίο ατύχημα -μετωπική σύγκρουση- με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να τραυματιστεί ο ίδιος. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ελευσίνας. 

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet