Τροχαίο στο Σχιστό: «Θέλουμε το παιδί μας πίσω» – Τι δηλώνει η μητέρα της 22χρονης Ιωάννας
reader.gr
Κοινωνία

Τροχαίο στο Σχιστό: «Θέλουμε το παιδί μας πίσω» – Τι δηλώνει η μητέρα της 22χρονης Ιωάννας

«Εμείς ξέρουμε ότι θέλουμε το παιδί μας πίσω και δεν μπορούμε να το έχουμε, αυτό ξέρουμε», λέει η μητέρα της 22χρονης Ιωάννας που σκοτώθηκε στο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου στη λεωφόρο Σχιστού. 

«Μια κούκλα ήταν το καλύτερο παιδί του κόσμου. Άξιο, άξιο παιδί, τα έβγαζε πέρα σε όλα. Σε όλους στεκόταν, στις φίλες της, παντού», δηλώνει η μητέρα στο STAR. 

Την ημέρα του τροχαίου, η Ιωάννα είπε στη μητέρα της πως θα πάει «βόλτα με τη φίλη της, δεν ήξερα εγώ ότι θα βγούνε με τα παιδιά. Μεγάλο παιδί, πόσο έλεγχο να του κάνεις; Απ’ ό,τι ακούμε είναι επικίνδυνο σημείο. Έχουν γίνει και άλλα εκεί πέρα. Έχει εκκλησάκια». 

Στο τροχαίο που έγινε σε σημείο καρμανιόλα, τραυματίστηκαν θανάσιμα η Ιωάννα, ο Νίκος και ο Αλέξανδρος

«Αυτό που αναζητούμε, σε συνεργασία με πραγματογνώμονες και ιατροδικαστές, είναι τι ακριβώς έχει συμβεί. Αν υπάρχει εμπλοκή έτερου οχήματος, αν μιλάμε μόνο για εκτροπή του οχήματος στο οποίο επέβαινε η κοπέλα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 22χρονης, Αντώνης Σακαρούδης.

«Αν δείτε στο νεκροταφείο του Σχιστού, τα περισσότερα είναι νέα παιδιά από τροχαία. Κρίμα είναι άδικο και για τα νέα παιδιά αλλά και για τους γονείς που είναι τελειωμένοι», λέει κάτοικος της περιοχής.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet