Τρόμος για ζευγάρι στο Βόλο: Εισέβαλαν ληστές στο σπίτι και απήγαγαν την κοπέλα
Κοινωνία

Τρόμος για ζευγάρι στο Βόλο: Εισέβαλαν ληστές στο σπίτι και απήγαγαν την κοπέλα

Εξιχνιάσθηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στον Βόλο.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης 18/2, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο άτομα, ηλικίας 28 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της αρπαγής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο προσωπικών διαφορών, οι δύο δράστες μετέβησαν σε οικία όπου διαμένουν 29χρονος με την 23χρονη σύντροφό του και με την απειλή μαχαιριού, απειλών και τη χρήση σωματικής βίας τραυμάτισαν τον άνδρα ελαφρά στο πόδι, ενώ αφαίρεσαν από την κατοχή των παθόντων το συνολικό χρηματικό ποσό των 630 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και προσωπικά αντικείμενα.

Επιπλέον, κατά την αποχώρησή τους από την οικία, υπό την απειλή μαχαιριού και με απειλές, εξανάγκασαν την 23χρονη να τους ακολουθήσει ως την οικία τους, κατακρατώντας της εντός αυτής παράνομα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πηγές: e-volos.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet