Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Καταγγελίες για απειλητικά μηνύματα από την οικογένεια
Κοινωνία

Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Καταγγελίες για απειλητικά μηνύματα από την οικογένεια

Απειλητικά μηνύματα καταγγέλλει πως δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αδερφή της Λίνας Κοεμτζή.

«Πρόσεξε γιατί όπως ξαποστείλαμε την αδερφή σου που είχε τον ίδιο χαρακτήρα με σένα… Πάει η Λίνα, θες να χάσετε και άλλα μέλη» γράφει ένα από τα μηνύματα, σύμφωνα με το Star.

«Σταματήστε θα σας βρει μεγάλο κακό… Εγώ δεν κάνω τίποτα, άλλοι καθαρίζουν για εμένα», είναι το δεύτερο μήνυμα που κατήγγειλε ότι δέχτηκε η αδερφή της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η μητέρα της άτυχης κοπέλας, Σταυρούλα Κοεμτζή, δήλωσε: «Η οικογένειά μου έχει αναστατωθεί, τα παιδιά μου… Πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι; Έχουμε ελαχιστοποιήσει τις εξόδους των παιδιών. Φοβάμαι, καταλαβαίνεις. Ακόμα και εγώ η ίδια. Με φόβισαν και εμένα και περισσότερο τα παιδιά». 

Ο δικηγόρος της οικογένειας επεσήμανε ότι η οικογένεια έχει απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έχει ήδη καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η οικογένεια της φοιτήτριας, τα απειλητικά μηνύματα ξεκίνησαν λίγο μετά την κατάθεση του βασικού αυτόπτη μάρτυρα.

«Όταν λέει στο παιδί μου: σταματήστε γιατί θα σας βρει μεγάλο κακό. Θα έχεις την τύχη της αδερφής σου, την ξαποστείλαμε. Πίσω από εμένα κρύβονται κάποιοι άλλοι, δεν καθαρίζω εγώ, καθαρίζουν άλλοι για εμένα. Τι θα έκανε ένα παιδί 19 χρόνων με όλα αυτά που συμβαίνουν να απειλείται; Και να απειλείται και όλη η οικογένειά μου», ανέφερε η μητέρα.

«Την εκβίαζαν ωμά για ένα βίντεο»

Η Σταυρούλα Κοεμτζή υποστηρίζει πως η κόρη της εκβιαζόταν από αγνώστους, ενώ είχε μιλήσει για τη σχέση που είχε με έναν νεαρό:

«Εκείνο το βράδυ είχε συναντηθεί μαζί του αλλά χώρισαν. Ίσως ο σύντροφός της είχε μάθει κάτι που τον είχε ενοχλήσει. Όμως λίγο πριν φτάσει στην Εστία της, τηλεφώνησε και της είπε πως ήθελε να συνεχίσουν τη σχέση τους. Μετά τον θάνατο της Γαλήνης, έφτασε ένα περίεργο μήνυμα στο κινητό της, από μια φίλη της που εργάζονταν μαζί. Στο μήνυμα η φίλη έλεγε να ψάξουμε ένα άτομο στην Καλαμαριά γιατί, όπως της είχε πει η Γαλήνη, αυτός είχε ένα ροζ βίντεο και την εκβίαζε. Εγώ βρήκα ποιος είναι αυτός. Η Γαλήνη συνδεόταν μαζί του στο παρελθόν για ένα μικρό διάστημα. Από τότε ξεκίνησαν ωμοί εκβιασμοί, με μηνύματα που έστελναν στο κινητό τηλέφωνο του παιδιού μου. Κάποιοι πρόλαβαν κι έσβησαν πολλά από αυτά τα μηνύματα γιατί το τηλέφωνο έμεινε αρκετές μέρες στην Εστία, μέχρι να το παραλάβουμε εμείς».

Η ίδια πιστεύει ότι η κόρη της ζήτησε κάποιες απαντήσεις και συνέβη ότι συνέβη. «Αυτό που θέλω είναι να δικαιωθεί η ψυχούλα της και να τιμωρηθούν οι ένοχοι», κατέληξε.

Αυτόπτης μάρτυρας: Άκουσα φωνές και μετά είδα μια κοπέλα στον δρόμο

Ο μάρτυρας που βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό διηγήθηκε τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 28ης Νοεμβρίου 2016. Ο άνδρας είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του σε παρακείμενο πάρκινγκ, δίπλα στην φοιτητική εστία. Την ώρα που κλείδωνε το αυτοκίνητό του, γύρω στις δέκα και μισή το βράδυ, άκουσε έντονα κάποιες ανδρικές φωνές από ψηλά.

Συνέχισε την πορεία του επί της οδού Λέοντος Σοφού, μπροστά από την εστία και ξαφνικά άκουσε πίσω του ένα δυνατό θόρυβο. Γύρισε να δει και σε απόσταση πέντε μέτρων αντίκρισε στο πεζοδρόμιο τα πόδια ενός ανθρώπου. Πλησίασε και διέκρινε ανάμεσα σε δύο τσιμεντένια παγκάκια πεσμένη μια κοπέλα.

Σαστισμένος κάλεσε αμέσως την αστυνομία, εξηγώντας ότι δεν είδε από πού είχε πέσει. Οι αστυνομικοί του είπαν πως θα στείλουν περιπολικά και συνέστησαν στον μάρτυρα να καλέσει το ΕΚΑΒ για να δώσει επιπλέον πληροφορίες.

Όσο συνέβαιναν αυτά ο μάρτυρας παρατήρησε δύο νέους που εμφανίστηκαν στο σημείο χωρίς να ξέρει από πού ήρθαν. Ο ένας έψαχνε επίμονα κάτι και κοιτούσε κάτω και γύρω – γύρω από το σώμα της.  Κάποια στιγμή ο δεύτερος νέος, από την άλλη πλευρά του δρόμου, του φώναξε «αν βρήκε το στικάκι». Ο νεαρός που έψαχνε, του απάντησε: «Όχι ακόμα, ψάχνω».

Στη συνέχεια κατέβηκε μια κοπέλα. Πλησίασε τη Λίνα που ήταν πεσμένη στο έδαφος λέγοντάς της: «Γιατί ρε κορίτσι μου δεν με περίμενες;».

Ο μάρτυρας παρατήρησε ότι οι δύο νέοι μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet