Φάκελος με σφαίρες εστάλη στον Άρειο Πάγο
Κοινωνία

Φάκελος με σφαίρες εστάλη στον Άρειο Πάγο

Φάκελος που περιείχε τρεις σφαίρες και απειλητικό σημείωμα απεστάλη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείωμα εκτοξεύονταν απειλές κατά δικαστικών λειτουργών.

Ο φάκελος κρίθηκε ύποπτος και ενημερώθηκαν οι πυροτεχνουργοί της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών μετέβη στον Άρειο Πάγο για να ελέγξει τον φάκελο. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι περιείχε τρεις σφαίρες 7,62 χιλιοστών από όπλο τύπου καλάσνικοφ και ένα ανυπόγραφο χειρόγραφο σημείωμα.

Ως αποστολέας αναγράφεται άτομο με το επώνυμο «Αλεπουδέλη» το οποίο αποτελεί και το πραγματικό επώνυμο του Οδυσσέα Ελύτη.

Στο, περίπου μισής σελίδας, σημείωμα καταγράφονται ασαφείς απειλές προς δικαστές, υπουργούς, αστυνομικούς , χωρίς όμως να αναφέρεται κάποια συγκεκριμένη υπόθεση. «Όποιος πήρε μέρος σε αυτή τη βρωμιά με τις προφυλακίσεις έχει 15 ημέρες να επανορθώσει. Εάν δεν το κάνει, σε 20 μήνες αυτά τα πράγματα (σφαίρες) θα πέφτουν από μακριά. Αν σε 15 ημέρες δεν αποφυλακίσετε τους άδικα προφυλακισμένους σε αυτή τη βρωμερή υπόθεση, τότε σε διάστημα 20 μηνών, είτε ο υπουργός, είτε ο εισαγγελέας, είτε ο ανακριτής που ενεπλάκησαν σ΄ αυτή τη βρωμερή υπόθεση, θα κλάψουν για συγγενικά τους πρόσωπα ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, καθώς η υπόθεση των προφυλακίσεων έχει ξεκληρίσει οικογένειες. Το χρονικό διάστημα που δίνουμε, είναι το διάστημα που θα χρειαστούμε για να εντοπίσουμε τα πάντα», φέρεται να γράφεται, μεταξύ άλλων στο σημείωμα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Ασφάλειας για το περιστατικό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet