Φυτεία χασίς και καλάσνικοφ έκρυβε 44χρονος στη Θεσπρωτία
Κοινωνία

Φυτεία χασίς και καλάσνικοφ έκρυβε 44χρονος στη Θεσπρωτία

Δεκάδες δενδρύλλια χασίς αλλά και οπλισμό βρήκαν σήμερα το πρωί οι άνδρες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε χωριό του Δήμου Σουλίου Θεσπρωτίας, στη διάρκεια επιχείρησης στο σπίτι 44χρονου, ο οποίος και συνελήφθη.

Όπως διαπίστωσαν, στον προαύλιο χώρο της κατοικίας του, ο συλληφθείς καλλιεργούσε φυτεία που αποτελούνταν από 44 δενδρύλλια χασίς, σε πλήρη ανάπτυξη, με ύψος έως και 2,2μ., τα οποία εκριζώθηκαν.

Tαυτόχρονα, στην αποθήκη του έκρυβε σε τσιμεντένια κρύπτη ένα πολεμικό τυφέκιο καλάσνικοφ με τον γεμιστήρα του, καθώς κι ένα περίστροφο.

Σε άλλους χώρους του σπιτιού οι αστυνομικοί βρήκαν έξι ανισοβαρείς συσκευασίες με ακατέργαστο χασίς βάρους 264,5 γραμμαρίων, καθώς και 30 σφαίρες του πολεμικού τυφεκίου, διαμετρήματος 7,62 mm.

Στην κατοχή, τέλος, του 44χρονου βρέθηκε μια συσκευασία με ακατέργαστο χασίς βάρους 0,3 γραμμαρίων.

Τα κατασχεθέντα όπλα και φυσίγγια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, ο 44χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet