Χαλάει και πάλι ο καιρός
zougla.gr
Κοινωνία

Χαλάει και πάλι ο καιρός

Δεν πρόλαβε να φτιάξει ο καιρός και άρχισε να παρουσιάζει νέα επιδείνωση, αρχικά στα βορειοδυτικά. Στη συνέχεια τα φαινόμενα θα επεκταθούν στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά της χώρας.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται αρχικά στο Βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο, οι οποίες βαθμιαία θα επεκταθούν στη Δυτική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στα υπόλοιπα δυτικά ηπειρωτικά και κυρίως στα ορεινά της Κεντρικής Στερεάς και της υπόλοιπης Μακεδονίας.

Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονα στο Βόρειο Ιόνιο, όπου αναμένονται και χαλαζοπτώσεις, και από τις μεσημεριανές ώρες στην Ήπειρο και στη Δυτική Μακεδονία. Οι βροχές μετά το απόγευμα, στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, θα σταματήσουν, με εξαίρεση το Ιόνιο, όπου τοπικά θα συνεχιστούν.

Τη νύχτα προς τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης οι βροχές στο Ιόνιο θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες, οι οποίες σταδιακά θα επεκταθούν στα υπόλοιπα δυτικά, στην Πελοπόννησο και πιθανώς στην Ανατολική Στερεά.

Σχετικό έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε και η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πηγή: zougla.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet