Χανιά: Θρίλερ σε εξέλιξη με την εξαφάνιση 29χρονης – Την αναζητούν με drones και μέσω κινητού
reader.gr
Κοινωνία

Χανιά: Θρίλερ σε εξέλιξη με την εξαφάνιση 29χρονης – Την αναζητούν με drones και μέσω κινητού

Τα χαμένα ίχνη μιας 29χρονης Γαλλίδας αναζητούν οι Αρχές στα Χανιά. Η τουρίστρια, που έκανε διακοπές στην Κρήτη εδώ και μέρες δεν έχει δώσει ίχνη ζωής. Την ημέρα που θα έπρεπε να έχει επιστρέψει στην πατρίδα της, δεν εμφανίστηκε, με αποτέλεσμα την Τρίτη 29/6 να δηλωθεί η εξαφάνισή της στην Αστυνομία.

Μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει στην περιοχή Κριός, ανάμεσα σε Ελαφονήσι και Παλαιόχωρα.

Το στοιχείο που προκαλεί προβληματισμό είναι ότι είχε επικοινωνήσει για τελευταία φορά με sms με την οικογένειά της στις 24/6 και ότι δεν την είχα δει για μέρες στο κατάλυμα που διέμενε. Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πηγή: flashnews.gr

Ερευνες από στεριάς κι αέρος

Να σημειωθεί πως οι έρευνες γίνονται κι από αέρος με τρία drones, ένα της Πυροσβεστικής Χανίων, ένα εθελοντή από την Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Παλαιόχωρας κι ένα των Σαμαρειτών από την Κίσαμο, με σκάφος του Λιμενικού από την Παλαιόχωρα, ενώ συμμετέχει και σκύλος από την εθελοντική Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών και μέλη του Ερυθρού Σταυρού Κισάμου.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet