Χειροπέδες σε 29χρονο στη Σταμάτα – Κατηγορείται ότι βίασε 26χρονη
reader.gr
Κοινωνία

Χειροπέδες σε 29χρονο στη Σταμάτα – Κατηγορείται ότι βίασε 26χρονη

Με χειροπέδες βρέθηκε ένας 29χρονος ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου 10/10 στην περιοχή της Σταμάτας, καθώς λίγο νωρίτερα φέρεται ότι είχε ασελγήσει και είχε κακοποιήσει μία 26χρονη κοπέλα.

Περιπολικά της Άμεσης Δράσης έλαβαν το πρωί της ίδιας ημέρας σήμα για τον εντοπισμό ενός γεροδεμένου άνδρα με τατουάζ στο αριστερό χέρι, ο οποίος φορούσε μαύρη μπλούζα, που μπροστά είχε μία νεκροκεφαλή.

Μετά από πολύωρη αναζήτηση κατάφεραν να τον βρουν, ενώ όταν επιχείρησαν να τον ελέγξουν αυτός άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει. Ξεκίνησε πεζή καταδίωξη και οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, του πέρασαν χειροπέδες.

Στη συνέχεια ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, όπου αναγνωρίστηκε από την 26χρονη ως ο δράστης του βιασμού. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η είδηση της σύλληψης έγινε γνωστή από τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστο Μπαλάσκα, ο οποίος υπηρετεί στην Άμεση Δράση.

Μιλώντας στο Reader.gr ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε: «Συγχαρητήρια στους συναδέλφους που απήλλαξαν, έστω και προσωρινά, την κοινωνία από ένα τέτοιο άτομο. Η αποστολή όσων υπηρετούν στα περιπολικά της Άμεσης Δράσης είναι εξαιρετικά δύσκολη και οι απαιτήσεις τεράστιες».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet