Ψέματα έλεγε η 25χρονη που δήλωνε ότι βιάσθηκε στο Πεδίον του Άρεως
Κοινωνία

Ψέματα έλεγε η 25χρονη που δήλωνε ότι βιάσθηκε στο Πεδίον του Άρεως

Ριζική ανατροπή έρχεται στην υπόθεση απόπειρας βιασμού 25χρονης στο Πεδίον του Άρεως. Η νεαρή βοηθός οδοντιάτρου ομολόγησε ότι «κατασκεύασε» μόνη της την ιστορία για να αναβάλει τον γάμο της.

Μάλιστα η ίδια για να κάνει πιο πιστευτή την ιστορία της δεν δίστασε και να αυτοτραυματιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει τη διερεύνηση του περιστατικού είχαν διαπιστώσει από την αρχή κενά και ανακρίβειες. Έτσι, πίεσαν την νεαρή γυναίκα κατά τη διάρκεια της δεύτερης κατάθεσής της και εκείνη παραδέχθηκε ότι δημιούργησε μόνη της την ιστορία της επίθεσης και της απόπειρας βιασμού και ότι αυτοτραυματίσθηκε, με σουγιά, στην κοιλιά, στο μηρό και στο στήθος.

Υπενθυμίζεται ότι η 25χρονη είχε καταγγείλει ότι έπεσε το βράδυ της Τετάρτης θύμα επίθεσης από άγνωστο άνδρα κατά την αποχώρησή της από την εργασία της. Σύμφωνα με τα τότε λεγόμενά της, ο άγνωστος της επιτέθηκε και επιχείρησε να τη βιάσει ενώ την τραυμάτισε με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ήταν τα στοιχεία που δεν έβγαζαν νόημα και προκάλεσαν την περαιτέρω διερεύνηση από την αστυνομία: Πρώτον ότι η νεαρή γυναίκα είχε δηλώσει ότι ο άνδρας που της επιτέθηκε διέφυγε με μοτοσυκλέτα, αλλά οι κάμερες ασφαλείας δεν είχαν καταγράψει καμία κίνηση από μοτοσυκλέτα με δύο αναβάτες την ώρα της επίθεσης. Δεύτερον ότι ενώ είχε πει ότι έφευγε από τη δουλειά της, δεν είχε πάρει μαζί της την τσάντα της.

Τι είχε δηλώσει η 25χρονη

Αρχικά στην κατάθεσή της στις Αρχές, η νεαρή κοπέλα είχε δηλώσει: «Ήταν λίγο πριν από τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης όταν έφυγα από την κλινική και περπάτησα στην οδό Θερειανού, στη συμβολή με την οδό Κατσαντώνη. Λίγο πριν φτάσω στο σημείο που είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου, αισθάνθηκα να περπατά δίπλα μου και λίγο πιο πίσω ένας ψηλός, αδύνατος άνδρας, ίσως ξανθός».

«Αμέσως μόλις γύρισα το κεφάλι μου άρχισε να με βρίζει με σπαστά Ελληνικά, ενώ με έπιασε δυνατά από το μπράτσο, σαν να μου είχε κάνει λαβή. Αμέσως μετά άρχισε να με απειλεί μ’ ένα μαχαίρι και να με τραβά σε ένα απόμερο σημείο σ’ ένα χωματόδρομο, σχεδόν μέσα στο αλσύλλιο, στην πίσω πλευρά του Πεδίου του Άρεως. Άρχισα να φωνάζω και να αντιστέκομαι, ενώ εκείνος μου έσκισε την μπλούζα, μου τράβηξε το εσώρουχο και προσπάθησε να μου σκίσει το παντελόνι. Πάλεψα μαζί του και αυτός εγκατέλειψε την προσπάθειά του και έφυγε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συνεργός του, που ήταν σε κοντινό σημείο».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet