Επεισόδια στο Σύνταγμα στο περιθώριο της μεγάλης συγκέντρωσης κατά του ασφαλιστικού
Κοινωνία

Επεισόδια στο Σύνταγμα στο περιθώριο της μεγάλης συγκέντρωσης κατά του ασφαλιστικού

Σε εξέλιξη βρίσκονται επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, στο περιθώριο της μεγάλης απεργιακής συγκέντρωσης – πορείας κατά του ασφαλιστικού, η οποία και διαλύθηκε. Πάνω στην πλατεία Συντάγματος έπεσαν βροχή οι βόμβες μολότοφ, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χρήση χημικών.

Επεισόδια σημειώνονται κατά μήκος της Πανεπιστημίου, έως το Rex.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στην Γεωργίου Α΄, στο πλάι της πλατείας Συντάγματος, μεταξύ ομάδων αντιεξουσιαστών και δυνάμεων των ΜΑΤ. Οι αντιεξουσιαστές έριξαν βόμβες μολότοφ και χρησιμοποίησαν πέτρες και καδρόνια. Οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα και βόμβες κρότου – λάμψης.

Στη συνέχεια η ένταση επεκτάθηκε στην Σταδίου, στην κάτω πλευρά της πλατείας, ενώ σύντομα επεισόδια ξέσπασαν και από την πάνω πλευρά, στην Αμαλίας.

Στο σημείο αυτό, οι διαδηλωτές που βρίσκονταν ακόμη συγκεντρωμένοι έξω από τη Βουλή άρχισαν να οπισθοχωρούν προς την Πανεπιστημίου και διαλύθηκαν.

Τα επεισόδια σημειώνονται αυτήν την ώρα κατά μήκος της Πανεπιστημίου, έως το Rex, καθώς οι δυνάμεις της αστυνομίας κυνηγούν τους αντιεξουσιαστές, κάνοντας χρήση χημικών, επιχειρώντας να τους διασκορπίσουν.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet