Στο Σύνταγμα έφτασε η πορεία «Πάτρα-Αθήνα για την ανεργία»
Κοινωνία

Στο Σύνταγμα έφτασε η πορεία «Πάτρα-Αθήνα για την ανεργία»

Στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα, έφτασε το απόγευμα της Κυριακής η πορεία που είχε ξεκινήσει πριν από μία εβδομάδα από την Πάτρα για την ανεργία, αφού πρώτα έκανε στάση στο δημαρχείο Ασπροπύργου.

Στη συνέχεια, η πορεία, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Πατραίων, έφτασε και στο δημαρχείο Χαϊδαρίου, με επικεφαλής τον δήμαρχο Πατραίων Κώστα Πελετίδη. Εκεί, σύμφωνα με την Αστυνομία, βρίσκονταν περίπου 2.000 άτομα, σε εκδήλωση προς τιμή των διαδηλωτών. Την πορεία υποδέχθηκαν και ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δ.Κουτσούμπας, με τον δήμαρχο Χαϊδαρίου, Μιχάλη Σελέκο.

«Δε γίνεται τίποτα όσο μένεις θεατής, μπορούν να γίνουν τα πάντα, να ανατραπούν τα πάντα όταν ξεσηκωθείς. Αυτό τον αγώνα δείχνει ο λαός της Πάτρας, ο δήμαρχος της Πάτρας, οι δήμαρχοι αγωνιστές του Λεκανοπεδίου, σε αυτό τον δρόμο σταθερά θα συνεχίσουμε» δήλωσε ο Δ. Κουτσούμπας.

Οι πεζοπόροι έφτασαν στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα, όπου, επί της κλειστής για τα οχήματα Λ. Αμαλίας, συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που οργανώνονται από ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ και ενώσεις συνταξιούχων.

Αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, με επικεφαλής τον δήμαρχο της πόλης, συναντήθηκε με την αντιπρόεδρο της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου. Στη συνάντηση έδωσαν το παρών ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Θανάσης Παφίλης.

Πηγή: in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet