Στους δρόμους εργαζόμενοι και άνεργοι ενάντια σε ασφαλιστικό – φορολογικό
Κοινωνία

Στους δρόμους εργαζόμενοι και άνεργοι ενάντια σε ασφαλιστικό – φορολογικό

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς τη Βουλή πραγματοποίησε η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕ-ΟΤΑ αντιδρώντας στο προς ψήφιση νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Ξεχωριστή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ομονοίας ενάντια στο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ, ενώ ακολούθησε πορεία προς τη Βουλή.

Όπως δήλωσε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, Γρηγόρης Καλομοίρης, «λέμε όχι στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη». Ο ίδιος απηύθυνε κάλεσμα για την Κυριακή για νέα συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα.

Από σήμερα ξεκίνησε η 48ωρη απεργία που έχουν κηρύξει τα συνδικάτα τα οποία επίσης αντιδρούν στη φορολογική και ασφαλιστική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης που θα τεθεί το Σαββατοκύριακο στη Βουλή προς ψήφιση.

Το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει νέα απεργιακή συγκέντρωση αύριο, Σάββατο 7 Μαΐου 2016, στην Ομόνοια στις 6 το απόγευμα και την Κυριακή στο Σύνταγμα στις 10:30 το πρωί, ημέρα που θα γίνουν συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ σε συνδυασμό με τα προγραμματισμένα συλλαλητήρια για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet