Νεκρός από μαχαιριές 14χρονος στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης
Κοινωνία

Νεκρός από μαχαιριές 14χρονος στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης

Νεκρός με δύο μαχαιριές στον λαιμό βρέθηκε 14χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Τη σορό του εντόπισαν στις 10:30 το πρωί της Κυριακής διερχόμενος πολίτης και περιπολούντες αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, σε αγροτική έκταση, απέναντι από το κλειστό γυμναστήριο του χωριού Γέφυρα, του Δήμου Χαλκηδόνας, κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή, σε σημείο που δεν φαινόταν εύκολα από τον δρόμο.

Το αγόρι δεν επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι του μετά από βραδινή διασκέδαση. Σύμφωνα με μαρτυρίες, χώρισε με την παρέα του γύρω στις 23:45 για να επιστρέψει στο σπίτι του, αλλά από τότε τα ίχνη του χάθηκαν.

Οι γονείς του νωρίς το πρωί της Κυριακής δήλωσαν την εξαφάνισή του στο Τμήμα Ασφαλείας Εχεδώρου και έκτοτε ξεκίνησαν εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό του.

Μιλώντας στο in.gr, η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου, που έφτασε μαζί με συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Β. Ελλάδος στο σημείο όπου τελικά βρέθηκε το πτώμα του 14χρονου, έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια. Ανέφερε ότι το θύμα δέχτηκε δύο μαχαιριές στον λαιμό, εκ των οποίων η μία αποδείχθηκε και η θανατηφόρα. Είπε, επίσης, ότι το αγόρι έφερε αφενός αμυντικά τραύματα στα χέρια του, καθώς προσπάθησε να αντισταθεί, αφετέρου νωπές μελανιές στα πόδια του.

Στην περιοχή βρέθηκε και το επίμαχο μαχαίρι, που εξετάζεται από την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω στον 14χρονο τόσο το κινητό του τηλέφωνο, όσο και τα χρήματά του. Στην προσπάθειά τους να ρίξουν φως στην υπόθεση, παίρνουν καταθέσεις και από τους φίλους του παιδιού.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του χωριού Γέφυρα, Λουκάς Ευσταθιάδης, περιέγραψε τον 14χρονο ως «φιλήσυχο παιδί, από μια οικογένεια που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν». «Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Χθες το βράδυ κατέβαινε μ΄ έναν φίλο του από το αναψυκτήριο του χωριού. Χάθηκαν τα ίχνη του σε μια απόσταση 500 μέτρων, μέχρι να πάει σπίτι του» είπε ο κ. Ευσταθιάδης.

Την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που ερευνά προς κάθε κατεύθυνση.

Πηγή: in.gr/Πέτρος Στεφανής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet