«Έλουσαν» με… μιλκσέικ τον Νάιτζελ Φάρατζ – Βίντεο
Κόσμος

«Έλουσαν» με… μιλκσέικ τον Νάιτζελ Φάρατζ – Βίντεο

Με… μιλκσέικ έλουσε τον Νάιτζελ Φάρατζ ένας διαδηλωτής στο Νιούκαστλ, όπου βρισκόταν ο ηγέτης του Κόμματος Brexit, στο πλαίσιο περιοδείας του για τις ευρωεκλογές της Πέμπτης.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media ακούγεται κάποιος να φωνάζει τον Φάρατζ «φασίστα» και εκείνος απευθυνόμενος στους άνδρες της φρουράς του μετά την «επίθεση» λέει: «Πώς γίνεται να μην το σταματήσατε αυτό;».

Ο 32 χρονος Πολ Κρόουδερ είναι αυτός που πέταξε το μιλκσέικ -μπανάνας και αλατισμένο με καραμέλα γάλακτος!- στον Φάρατζ.

Όπως είπε ο ίδιος, είδε ότι γινόταν μια εκδήλωση του Κόμματος Brexit στο κέντρο της πόλης και πρόσεξε τον Φάρατζ. «Δεν ήξερα ότι ήταν στην πόλη, σκέφτηκα ότι αυτή είναι η μοναδική μου ευκαιρία» δήλωσε. «Είναι δικαίωμα όλων να διαμαρτύρονται ενάντια σε ανθρώπους όπως αυτός. Η κακία και ο ρατσισμός που ο ίδιος διασπείρει στη χώρα είναι πολύ χειρότερα από ένα μιλκσέικ πάνω του».

«Δεν το μετάνιωσα. Άξιζε », είπε, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη σύλληψή του.

«Δυστυχώς κάποιοι οπαδοί της παραμονής έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί, στο σημείο που η φυσιολογική προεκλογική εκστρατεία έχει καταστεί αδύνατη», έγραψε στο Twitter ο Βρετανός πολιτικός, λίγο μετά το περιστατικό. «Για να λειτουργεί μία πολιτισμένη δημοκρατία, είναι αναγκαίο οι χαμένοι να δείχνουν συναίνεση, όμως οι πολιτικοί που δεν δέχονται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση», προσέθεσε.

Nigel Farage@Nigel_Farage

Sadly some remainers have become radicalised, to the extent that normal campaigning is becoming impossible.

For a civilised democracy to work you need the losers consent, politicians not accepting the referendum result have led us to this.16.2K2:41 PM – May 20, 2019Twitter Ads info and privacy

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet