Έρευνες στα Κατεχόμενα για τον serial killer της Κύπρου
Κόσμος

Έρευνες στα Κατεχόμενα για τον serial killer της Κύπρου

Η σορός μίας γυναίκας που εντοπίστηκε στα Κατεχόμενα στο αεροδρόμιο της Τυμπού εξετάζεται αν είναι το όγδοο θύμα του serial killer της Κύπρου, Νίκου Μεταξά.

Ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος έχει ομολογήσει τους φόνους πέντε γυναικών και δύο παιδιών ενώ ισχυρίζεται πως δεν έχει σκοτώσει άλλον άνθρωπο.

Ωστόσο οι Αρχές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και εξετάζουν αν είχε επεκτείνει τη δράση του και στα Κατεχόμενα.

Τον περασμένο Ιανουάριο μάλιστα είχε ανακαλυφθεί το πτώμα μιας 40χρονης γυναίκας από το Βιετνάμ. 

Μάλιστα οι «αρχές» του ψευδοκράτους φαίνεται πως έχουν στην διάθεσή τους στοιχεία που συνδέουν τον Κύπριο λοχαγό με την γυναίκα αυτή, που είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη τον Οκτώβριο του 2017.

Ο 35χρονος λοχαγός φέρεται να πέρασε με το αυτοκίνητό του στα κατεχόμενα τον Μάιο του 2018. 

Οι κατοχικές «αρχές» μετέφεραν τις πληροφορίες στις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσω της Δικοινοτικής Επιτροπής για το Έγκλημα και όλα τα ενδεχόμενα ερευνώνονται.

O serial killer έγραψε σε δέκα σελίδες την ομολογία του για τους επτά φόνους 

Συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου για ανανέωση διατάγματος προσωποκράτησης του για άλλες 8 μέρες.

Σκεπτικός αλλά και λακωνικός απάντησε σε διαδικαστικού χαρακτήρα ερωτήσεις της Δικαστού με δυο τρεις λέξεις, όπως «μάλιστα», «συμφωνώ», «όχι».

Για πρώτη φορά ο επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας Υπαστυνόμος Ιωάννης Γιωρκάτζης ανέφερε ότι στις 25 Απριλίου ο ίλαρχος ζήτησε από τους ανακριτές κόλλες χαρτί. Στις 10 συνολικά κόλλες χαρτιού, ο ίλαρχος κατέγραψε τους 7 φόνους που διέπραξε και τις λεπτομέρειές τους.

Στη συνέχεια, ο «Ορέστης» ζήτησε από τους ανακριτές να τον μεταφέρουν στα σημεία, όπου βρίσκονται οι σοροί των θυμάτων του για να υποδείξει σκηνές. Τους οδήγησε στην περιοχή της Ορούντας, στο πεδίο βολής «Κάμπος του Μύλου» όπου εντόπισαν σε λάκκο το πτώμα της γυναίκας από το Νεπάλ, την οποία φέρεται να κατονόμασε σήμερα στο Δικαστήριο και πρόκειται για την Κάτχα Ανου. Ο 35χρονος ύποπτος προέβη επίσης σε υπόδειξη στο Μιτσερό και συγκεκριμένα στην Κοκκινοπεζούλα, περιοχή που βρίσκεται απέναντι από το φρεάτιο που ανασύρθηκαν δυο σοροί.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet