Έσσεξ: Όχημα χτύπησε παιδιά κοντά σε σχολείο – Ένας 12χρονος νεκρός
Κόσμος

Έσσεξ: Όχημα χτύπησε παιδιά κοντά σε σχολείο – Ένας 12χρονος νεκρός

Ένα 12χρονο αγόρι σκοτώθηκε και τουλάχιστον πέντε παιδιά έχουν τραυματιστεί από όχημα το οποίο έπεσε πάνω τους έξω από σχολείο στην πόλη Λούτον, στο Έσσεξ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 3:30 μ.μ. τοπική ώρα, ενώ τα αίτια του συμβάντος παραμένουν προ το παρόν άγνωστα.

Η κυκλοφορία στο σημείο έχει διακοπεί, ενώ στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και των υπηρεσιών έκτακτων αναγκών.

Σύμφωνα με μαρτυρία ενός πατέρα, η κόρη του χτυπήθηκε από ένα Ford KA που έχασε τον έλεγχο και περνώντας το κράσπεδο έπεσε πάνω στα παιδιά. Όπως τόνισε ο ίδιος το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε, αλλά συνέχισε την πορεία του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των τραυματιών είναι δύο αγόρια 15 ετών, ένας 13χρονος, ένα 16χρονο κορίτσι, καθώς και μία 53χρονη γυναίκα.

Η αστυνομία, με ανάρτησή της στο Twitter, ζήτησε από τυχόν μάρτυρες να παράσχουν όποια πληροφορία διαθέτουν για το συμβάν. «Καλούμε τον κόσμο να μην κάνει εικασίες για τις συνθήκες ή τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι η ενημέρωσή μας είναι ακριβής», ανέφερε στο μήνυμα αυτό.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet